Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan szóljak az óvónőnek...

Hogyan szóljak az óvónőnek hogy ne a tv előtt üljön a gyerek az óvodában?

Figyelt kérdés

Kisfiam 5 éves,óvodába jár,és van ott egy tv,és a gyerekek egész délelőtt előtte ülnek...már sokan szóltak neki,de engem nagyon zavar...nagylányom is oda járt(17), de vele még nem volt ilyen baj szerencsére...a kislányom 2 éves,és őt valószínűleg már nem abba az óvódába fogom iratni...

K. Kata (37)

2009. máj. 4. 14:04
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
ja,az óvónőnek szóltak sokan!!
2009. máj. 4. 14:05
 2/12 anonim ***** válasza:
85%

Együtt menjetek küldöttségbe a vezető óvónőhöz 5-6-an!

lehet szakfelügyeletet is kérni.

2009. máj. 4. 14:06
 3/12 A kérdező kommentje:
ok,csak rohanok,itt nagy a zsibongás :-) Majd ha lesz időm,"ráülök" a gépre
2009. máj. 4. 14:08
 4/12 anonim ***** válasza:
79%

Egyáltalán: mit keres a csoportszobában egy tv???!!! Felháborító!

A második válaszoló jót írt, a vezetőnek kell először jelezni, aztán lehet tovább lépni, ha nem történik változás!

2009. máj. 4. 14:08
 5/12 anonim ***** válasza:
58%

Mi az,hogy mit keres ott a tv?Kell,hogy legyen ott egy tv,mert ha vegyesen van a nagycsoport,kis és középcsoport és esetleg van amit a nagyokkal meg kell nézetni akkor ok.

Azért az a gyerek nem burokban él.

Az én lányom most kezdett oviban,nekünk is VAN tv a csoportszobában,de sosincs bekapcsolva,csak tényleg ha a nagyokkal megnézetnek vmi mesét,vagy ha ilyen ünnepi mesedélután van,de nem egész nap akkor sem.

Gondolom sokan vannak és nem érdekük foglalkozni mindegyikkel külön külön:SÉrdekes meglátás az ovónők részéről.Ha kell menjetek be,ha kell hozzátok el a tv-t:D

2009. máj. 4. 14:24
 6/12 anonim ***** válasza:
63%

Vegyes csoport esetén is igenis oldja meg a differenciált foglalkoztatást! A mi városunkban 8 óvoda van (ebből 3-ban vannak vegyes csoportok), és egyetlen olyan intézményben jártam, ahol a csoportszobában bent volt tv, de ők sem ültek előtte egész délelőtt!

A többi helyen úgy oldják meg a közös filmnézést (és nem arról van szó, hogy a nagyok bambulnak ki a fejükből mert az óvónő a kicsikkel foglalkozik...), hogy az előkészítő foglakozás után (mit nézünk meg és miért, előzetes mesék, infók stb), betolják a tv-t, és közösen megnézik, utána megbeszélik, kijátsszák, lerajzolják stb az élményt.

A TV-nek és pláne a szabadfoglalkozású tv-zésnek nincs helye a csoportszobában!

2009. máj. 4. 14:32
 7/12 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok az a fajta,aki tör zúz,bár a fiam itthon inkább a húgával van az udvaron,de akkor sem kéne rendszert csinálni ebből! Vagy majd elvesszük az áramot!

Nem is rossz ötlet,hogy vigyük el a tv-t :D:D:D

2009. máj. 4. 14:32
 8/12 A kérdező kommentje:
De az óvónő is nézi velük!! ők nagyobb csoportba vannak,nem rajzolnak utána,mert tv utána ebéd,utána alvás,és utána az udvar...bár mi már ebéd után hazahozzuk.
2009. máj. 4. 14:35
 9/12 anonim ***** válasza:
9%
Köszi a lepontozást,sejtem kitől jött:/
2009. máj. 4. 14:37
 10/12 A kérdező kommentje:

Ki pontozott le? :)

Én mindenkinek pluszt adtam,vagyis h hasznos a válasza :)

2009. máj. 4. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!