Vásárolnál egyforma ruhákat?
Szia!
Én vennék ilyen ruhákat.
Ha megyünk valahova néha próbálunk összeöltözni,pl.farmer + csíkos póló,vagy egyforma színű pulcsi.
Most már kapok a 2 fiamra egyforma ruhákat,így idén 2 kabátjuk,sapkájuk is egyforma,nekem tetszik így:)!
A 14:01-estől szeretném megkérdezni hogy hol van ilyen bolt.
Vagy tud-e valaki ilyen boltról ahol egyforma cuccot lehet venni vagy rendelni????
jó hírem van, előbányásztam az agyam mélyéről a bolt nevét, itt a honlapjukról a kicsi-nagy kollekció [link]
Bár én nem öltöznék össze a gyerekemmel, a férjem meg a legkevésbé sem, te ha nektek ez tetszik, nekem nem fáj.
nekem tetszene, bár a linkelt pólók nem
én pl simán megcsinálom, hogy a h&m ben vettem a gyereknek egy nagyon divatos sima fekete fiús csőnaci, és én is olyat vettem fel, fekete hasonló cipő mindkettőnkön, rajta ingecske, rajtam meg blúz. hasonló volt.
nekem tetszene, ha lenne egy-egy darab, ami egyforma lenne.
én is pártolom, hogy nem kell a gyereket a szülei mintájára öltöztetni, meg nagyot csinálni belőle, de egy-egy azonos ruhadarab nem vészes szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!