Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vásárolnál egyforma ruhákat?

Vásárolnál egyforma ruhákat?

Figyelt kérdés
Ha találnátok olyan üzletet ahol anya-lánya,apa-kisfia egyforma ruhákat árulnak nem túl drágán,ti vennétek ilyen ruhákat?Vagy ha a net-en találnátok vennétek egyforma ruhákat gyermeketekkel?
2011. okt. 21. 13:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
érdekes dolog, mert én nem öltöznék össze a gyermekeimmel, viszont a fiamat az apjával már öltöztettem össze és a fiamat a lányommal is összeöltöztetném, ha találnék olyan pulcsit/felsőt.
2011. okt. 21. 14:10
 12/20 anonim ***** válasza:
Ezen még nem gondolkodtam...de nem hiszem,merthogy a gyerekeimnek általában gyerek mintás ruhái vannak amiket én nem vennék fel.De tiszta véletlenből van egyforma ingünk csak a szine különbözik...az enyémet vettem,ő pedig a szülinapjára kapta a barátnőmtől.
2011. okt. 21. 14:13
 13/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vennék ilyen ruhákat.

Ha megyünk valahova néha próbálunk összeöltözni,pl.farmer + csíkos póló,vagy egyforma színű pulcsi.

Most már kapok a 2 fiamra egyforma ruhákat,így idén 2 kabátjuk,sapkájuk is egyforma,nekem tetszik így:)!

2011. okt. 21. 14:37
 14/20 anonim ***** válasza:
Én is úgy vagyok, mint az egyik válaszoló: én nem öltöznék össze a gyerekemmel (ha lányom lenne sem), de alig várom, hogy a férjemre és a fiamra egyforma inget találjak!
2011. okt. 21. 15:54
 15/20 A kérdező kommentje:

A 14:01-estől szeretném megkérdezni hogy hol van ilyen bolt.

Vagy tud-e valaki ilyen boltról ahol egyforma cuccot lehet venni vagy rendelni????

2011. okt. 21. 19:16
 16/20 anonim ***** válasza:
azóta is gondolkozom rajta de nem emékszem a nevére, csak arra, hogy B&B ruhákat is árulnak
2011. okt. 22. 09:27
 17/20 anonim ***** válasza:

jó hírem van, előbányásztam az agyam mélyéről a bolt nevét, itt a honlapjukról a kicsi-nagy kollekció [link]

Bár én nem öltöznék össze a gyerekemmel, a férjem meg a legkevésbé sem, te ha nektek ez tetszik, nekem nem fáj.

2011. okt. 22. 13:24
 18/20 anonim ***** válasza:

nekem tetszene, bár a linkelt pólók nem

én pl simán megcsinálom, hogy a h&m ben vettem a gyereknek egy nagyon divatos sima fekete fiús csőnaci, és én is olyat vettem fel, fekete hasonló cipő mindkettőnkön, rajta ingecske, rajtam meg blúz. hasonló volt.

nekem tetszene, ha lenne egy-egy darab, ami egyforma lenne.

én is pártolom, hogy nem kell a gyereket a szülei mintájára öltöztetni, meg nagyot csinálni belőle, de egy-egy azonos ruhadarab nem vészes szerintem

2011. okt. 23. 15:41
 19/20 anonim válasza:
2017. jan. 23. 17:53
 20/20 anonim válasza:
2017. jan. 23. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!