Egypetéjű ikreket nevelő anyukák, ti egyforma ruhába öltöztetitek a gyerkőcöket?
Amikor még csak vártam őket, én sem értettem, miért öltöztetik őket egyformába. Most már tudom: büszkeségből. :)
Az enyémeknek is vannak egyforma cuccai (naná, hogy a rokonok mindig egyformát adnak ajándékba...), de úgy csinálom, hogy ha pl. ugyanolyan pulcsi van rajtuk, akkor a gatya, zokni max. hasonló legyen. Igazából arra figyelek, hogy a stílusuk legyen azonos 1-1 nap. Pl. ha egyikre kantáros gatyát adok, akkor a másikra is, de másfélét.
Ők még picik, de ha nagyobbak lesznek, és saját maguk szeretnék kiválasztani, mit vegyenek fel aznap, akkor nem fogok ragaszkodni semmihez. (persze az évszakot, az alkalmat meg a jó ízlést azért figyelembe kell venni. :) Az én kiscsávóim mindig legyenek csinosak! :))
Nem, sosem öltöztettem őket egyformán.
Mi is kaptunk sok egyforma ruhát ajándékba, de figyeltem rá, hogy egyszerre ne vegyék fel ugyanazt.
Mostmár 5 évesek, beleszólnak, hogy mit vesznek fel, és sokszor veszik fel ugyanazt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!