Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 26 hós kisfimnak mitöl feszes...

26 hós kisfimnak mitöl feszes az izomzata?

Figyelt kérdés
amit én persze nem vettem észre csak a bölcsiben szóltak.
2011. okt. 20. 12:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem volt véletlenül terhességi cukorbetegséged. Az szokott ilyet okozni, de annyi minden mástól is lehet. Keress egy gyógytornászt, akkor kiderül, tényleg feszes-e az izomzata.
2011. okt. 20. 12:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Az első mondat végéről lemaradt a kérdőjel.
2011. okt. 20. 12:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én nagyobbik fiamnak is feszes volt az izomzata. Szülésnél volt feltételezett enyhe oxigénhiány, ez okozta. A mozgásfejlődése nem indult be időben, ezért mi Dévény tornára hordtuk. Most három éves múlt, sajnos ügyetlen a mozgása, tricikli pedálját nem tekeri, futóbiciklire nem akar felülni, még mindig csúnyán eszik evőeszközökkel, kezet sem tud igazán mosni, csak mint egy rongybaba odalógatja a kezeit a folyó víz alá. Mi emiatt most épp fejlesztő tornát keresünk, mert az oviban nekünk is szóltak, hogy foglalkozni kell vele.
2011. okt. 20. 13:30
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

De én csak azért vagyok kibukva mert én nem látom hogy mi lehetne a probléma mert én nem veszem észre mi feszes az izomzatán szépen eszik szépen megy sokat mozog táncol is sokat elvagyok keseredve hogy ha van is ilyen problémája akkor miért nem vették észre elöbb miért 2 évesen majd csak hétfön beszélek a bölcsödei gyógytornássza már nagyon várom hogy mit fog mondani!!!

2011. okt. 20. 14:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Laikus nem mindig veszi észre az ilyesmit. Én sem azonnal vettem észre. Én cukorbeteg vagyok, az én babáimnak ezért volt minimális méhen belüli oxigénhiányuk, de nagyon hamar rendbejöttek a tornától.

Ne keseredj el ennyire. Ha komoly gond lenne, észrevetted volna te is a mozgásfejlődés során. A helyedben azért nem elégednék meg a bölcsi gyógytornászával, inkább egy Dévényesnek mutatnám meg, ebben Ők a szakértők.

2011. okt. 20. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!