Bolcsis anyukak tanacs kellene! Mit tegyek? Te mit tennel?
Van egy 2 eves 4 honapos lanyom.5 hete kezdet el az ovit.Angliban lakunk itt nincs bolcsi ,ovi van.Egyutt vannak az 1 evetol-5 evesig.Szoval eleinte meg egesz jol is ment keveset sirt es elmentunk szepen az oviba nem volt nagy gond.Eleinte nem mert jatszani de most mar feloldodott es eljatszik,fest egyedul.De!Mult hettol kesz remalom lett!Mar este sir hogy nem akar menni es az uton az oviig.Ott pedig a siras mellett oklendezik is!Ha elmentem abbahagyja es elvan neha sirdogal kicsit.Hetente 3-szor megy mert fietni kell erte.Szegeny ugye beszelget mar magyarul de hat persze angolul nem!
Eddig ugy voltam kell neki a tarsasag stb es viszem majd megszokja de ma betelt a pohar!Sokszor kertem oket hogy szobatiszta de vigyek el wc-re mert nem mer esetleg szolni vagy valami es gond lehet.Erre ma ugy hoztam haza hogy vegig mero pisi volt es nem vettek eszre csak annyit mondtak hogy tobbet sirdogalt ami miadt le is hanyta magat ugy felizgata a siras.Igy mar ertem miert sirdogalt ki tudja mikor pisilt be!Most azon imadkozom remelem nem volt ugy sok ideig foleg hogy kint is voltak a hidegbe hogy jol felne fazzon vagy hasonlok.Ugy gondolom kiveszem ugyis megyunk majd haza es ha marcius korul vissza jovunk majd beadom.Ti mit tennetek?Ti is kivennetek?Viszont nem tudom marciusba ide adjam e vissza be ezek utan vagy megint ulhetek le ovodat vadaszni mert itt azt kell sajnos!!Nem csak ezekert akarom kivenni!Sok dolog volt meg!Pl nem adtak ra kabatot vagy nem vettek le es ugy ult bent stb.Az ebedet is fizetem neki de szerintem 2 szer ha hozzanyult.Pedig mindig pozitivan meselek neki az ovirol hogy milyen jo lesz stb.En csak jot akarok neki hogy jatszhasson jol erezze magat de nem ugy tunik!Mar reg nem pisil be sot ejszaka sem!Nem akarom hogy rosszul erezze magat!Nagyon anyas lett az utobi idoben.De mivel kulfoldon vagyunk csak en vagyok vele egesz nap ezert is vittem oviba hogy massal is legyen mert mar itthon unatkozik.Legyszi ne irjatok rosz hangvitelu valaszokat igy is eleg vacakul erzem magam az egesztol!
Szia. Enyém is most kezdte a bölcsit, (2 hónap múlva lesz 3 éves). Ő se viseli jól a reggeleket, pedig még ott se alszik. De dél körül mikor megyek érte, már nagyon boldogan jön elém.
Én elhatároztam még anno, ha rosszul bírja, kiveszem. Vagy megbeszélem az ovonőkkel, h kérek még pár hónap "szabit" ha lehet. És utána folytatjuk. Vagy újra kezdjük.
Kérdezd meg, van-e lehetőség pár hónap kihagyásra, ha nincs, én kivenném, és egy év múlva vinném újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!