Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Láttátok ezt a hírt?

Láttátok ezt a hírt?

Figyelt kérdés
[link]
2011. okt. 19. 00:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Láttam!

Vérlázító!!!

Hihetetlen az egész, elkezdtem nézni a linken szereplő videót, de nem tudtam végignézni.

Nekem is van egy 2.5 éves kislányom egyszerűen elképzelni nem tudom, hogy ilyen emberek (akár a sofőr, akár a járókelők) egyáltalán léteznek.

Szívem szerint mindegyiken áthajtanék egyesével többször is!

De az is megdöbbentő amit az egyik sofőr mondott, hogy ha meghal 20 ezer, ha megsérül több ezer, vagy százezer jüant kell fizetnie. Ezek szerint a számára "kedvezőbbet" választotta.

Hihetetlen méreteket öltött az emberi közöny, de ez azért akkor is megdöbbentő!

2011. okt. 19. 01:13
 2/11 anonim válasza:
B@szki ez de durva, el sem hiszem, hogy ilyen megtörténhet. :(
2011. okt. 19. 01:55
 3/11 anonim válasza:

Láttam, sajnos.

Megdöbbentő a videó

Az a szomorú, hogy ezt M.O-n is el tudnám képzelni...

2011. okt. 19. 06:25
 4/11 anonim válasza:
47%

"Szívem szerint mindegyiken áthajtanék egyesével többször is!"

Akkor bizony különb lennél náluk -.-

2011. okt. 19. 06:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Egyik nap valaki már belinkelte, csak a Blikk oldalán. Tegnap akartam válaszolni, és úgy kiborított, hogy fennakartam a trágárságszűrőn, :D úgyhogy inkább nem nézem meg még egyszer. Nem valami szépet tudnék írni az ilyen emberekre, úgyhogy inkább semmit nem írok.
2011. okt. 19. 07:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Ó TE JÓ ÉG!!BORZALMAS!
2011. okt. 19. 09:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy 2,5 éves kisfiam. Én elsirtam magam a videó láttán. Borzalmas, de az a legdúrvább, hogy mikor az anyja odaért végre, semmi "normális" reakciója nem volt, mentő hívás, vagy rohanás a kocsihoz, szimplán felvette és komótosan elballagott. Átmennék rajta egy kamionnal.
2011. okt. 19. 10:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Hihetetlen számomra hogy ilyen tényleg megtörténhet. :( Miért ilyenek az emberek? Többször is áthajtani rajta, aztán meg elsétálnak mellette. És látni szegényen, ahogy áthajt rajta az autós, azt a szenvedést, amit szegényke átélhetett. :(
2011. okt. 19. 11:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Úristen...
2011. okt. 19. 11:39
 10/11 anonim ***** válasza:

06.25!

Természetesen csak a megdöbbenés mondattam velem, hogy áthajtanék rajtuk, mert nem tenném, azt hittem ez mindenki számára egyértelmű!

Ez csak egy szófordulat volt.

2011. okt. 19. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!