Csak a fényes/orkános overál vízálló?
Másfél éves kislányomnak keresek overált, de a legtöbb nem az az anyag, amiben gyerekkoromban ugráltunk a hóban...:) Ezek a mattosabb színű (nem tudom milyen anyagú) overálok is valók hóba, vagy kifejezetten az a síruha-anyag kell?
Köszi!
Ma már annyi féle fajta hóba való anyag van, hogy győzz válogatni.
Amiben én felnőttem, az átázott egy hosszabb hempergés után.
Manapság van a goretex, icetex, snowtex és még sorolhtanám az anyagokat, amik hóba jók.
A fiamnak van mattosabb, merevebb mint az orkán, és az is nagyon jó a hóba! Dare2 be a márkája.
Van kimondott síruha, síoverál, viszont azt is tudni érdemes, hogy ezek az anyagok mosás hatására elveszítik azt a tulajdonságukat, amiért éppen megvettük. Minél többször mosod, annál jobban veszít a víztaszító, vízálló tulajdonságából. Mosógépben pl nem is szabad ezeket mosni.
Nekunk Jojo markaju van (talan francia???), matt, nagyon kenyelmes es teljesen vizallo. Nezd meg a cimkejen mit ir. Ne azt irja, hogy "eso allo" mert az egy ido utan atazik hanem azt irja rajta, hogy "vizallo" es abba hempereghet. :) A minek belul polar anyaggal belelt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!