Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak a fényes/orkános overál...

Csak a fényes/orkános overál vízálló?

Figyelt kérdés

Másfél éves kislányomnak keresek overált, de a legtöbb nem az az anyag, amiben gyerekkoromban ugráltunk a hóban...:) Ezek a mattosabb színű (nem tudom milyen anyagú) overálok is valók hóba, vagy kifejezetten az a síruha-anyag kell?

Köszi!

2011. okt. 18. 13:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Az orkán vízálló, szerintem. Az való igazán hóba. Én vettem egy ilyen vízlepergetőset, ami nem az a nagyon vastag-bár bélelt, mert abban meg nem tudna jól mozogni, és vettem egy vastagot, polár béléssel,ami nem vízálló.
2011. okt. 18. 13:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Ma már annyi féle fajta hóba való anyag van, hogy győzz válogatni.

Amiben én felnőttem, az átázott egy hosszabb hempergés után.

Manapság van a goretex, icetex, snowtex és még sorolhtanám az anyagokat, amik hóba jók.

A fiamnak van mattosabb, merevebb mint az orkán, és az is nagyon jó a hóba! Dare2 be a márkája.

Van kimondott síruha, síoverál, viszont azt is tudni érdemes, hogy ezek az anyagok mosás hatására elveszítik azt a tulajdonságukat, amiért éppen megvettük. Minél többször mosod, annál jobban veszít a víztaszító, vízálló tulajdonságából. Mosógépben pl nem is szabad ezeket mosni.

2011. okt. 18. 15:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekunk Jojo markaju van (talan francia???), matt, nagyon kenyelmes es teljesen vizallo. Nezd meg a cimkejen mit ir. Ne azt irja, hogy "eso allo" mert az egy ido utan atazik hanem azt irja rajta, hogy "vizallo" es abba hempereghet. :) A minek belul polar anyaggal belelt:

[link]

2011. okt. 18. 16:40
 4/4 anonim válasza:
A H&M-ben láttam orkánoverállt. Meleg? Vagy csak vizálló de télen a hóban pl. a gyermek megfagy, vagy vegyek nagyot igy öltöztessem alá melegen? Köszönöm.
2015. máj. 31. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!