Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Baj, ha 2 éves gyermekem úgy...

Baj, ha 2 éves gyermekem úgy alszik el hogy cumisüvegben issza meg a tejitalt?

Figyelt kérdés

Megakaptam az egyik ismerősömtől, hogy ez nem jó, már rég vacsorához kéne innia tejet.

Én a tejet minden formában próbáltam már adni Neki, még megkóstolni sem hajlandó, ha meg tejital helyett adom nem kell neki "anya ez nem jó".

Nála rituálé hogy este lefekszik, magára teríti a textilpelust, és úgy issza a tejecskéjét (tejital). Egy másik üvegbe innivaló van, amit ha nem teszek követeli. Vagy azt is megissza, vagy éjjel felkel és akkor issza meg -már ha felkel, de nem szól csak elveszi, megissza és alszik tovább.

Én leszoktatnám, de hogyan??? Van egy 8 hónapos babánk is aki igaz reggelig alszik, de egy szobában vannak. Ha a nagy üvölt, mert szeretné a tejcsit és az innivalót arra a pici felkel.

Hogy csináljam?????

2011. okt. 16. 21:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Akkor nem izgatom magam. Persze ha tudom akkor majd valahogy leszoktatom róla.

2011. okt. 18. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!