Hogy kellett volna lereagálnom a következő ovis szitut? Vagy csak én komplikálom túl?
Figyelt kérdés
Megyek a gyerekért az oviba, 2 gyerek már a csoportszobába a dadával, a többiek még a mosdóba. Elköszönünk majd kisfiam elszomorodik, hogy ő is szeretett volna almát enni, jelentkezett is almáért, de nem kapott. Nem értettem mi ez, hát megkérdeztem a dadától. Elmondta,hogy ebéd után pucoltak és daraboltak fel a gyerekeknek almát és aki megette az ebédet az vehetett belőle. De az én fiam rettentő lassan eszik, így mire befejezte már elpakolták az almát. De kijött hozzá, látta majdnem sírt, hát volt olyan aranyos, hogy behívta, hogy pucol neki. mikor bennt voltak (nagyon örült a gyerekem), de megérkeztek a csoport többi tagjai az óvónénivel, aki kihozta a fiamat, hogy ők most nem pucolnak már neki almát. És egy kicsit leszólta, mert "hogy olyan lassan eszel" beszéljek vele.Majd szétrobbantam. Hát mi felnőttek se eszünk egyforma lassan..Erre a kisfiam olyan édes volt, elszontyolodva mondja, hogy "nem baj, majd eszünk otthon". Úgy megsajnáltam és olyan rettentő dühös lettem az óvónőre. szegényt jól megvezették. ha már behívták mi a sz@rért nem lehetett volna adni neki. Annyi idő alatt míg ócsárolta az evését, rég a kezébe nyomhatta volna az almát. Milyenek már ezek az óvónők..És már nem ez az egy dolog van a rovásán. Számomra ez elég bunkóság volt. 4 éves a fiam egyébként.2011. okt. 16. 10:50
11/12 A kérdező kommentje:
Én nem veszekedtem senkivel. Sőt már bánom, hogy nyelek mindent. A gyerek meg újra bepisil éjszakánként, ennek meg oka van.
2011. okt. 16. 15:52
12/12 anonim válasza:
Jaj, tényleg elkeserítő. Nem is csak ez a sztori, hanem a többi így együtt...
Nálunk is vannak cifra dolgok, de nem lehet ugrálni, mert tele vannak az óvodák, nem tudom máshová vinni, dolgozni meg csak kell valahogy. A gyerek tiszta ideg, 3 évesen rágja kezét, hisztizik itthon. Szóval nincs rendben az oviban minden szerinte sem...
Talán éppen azért engednek meg maguknak többet az óvónénik, mint kellene, mert tudják, hogy nem tudjuk másik óvodába vinni a gyerekeket?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!