Amióta oviba jár kezelhetetlen. Mit tegyek?
Bocs, hogy érdemben én sem tudok hozzászólni!
Nálunk is teljesen ez a helyzet, csak az én fiam a bölcsit kezdte. Nyugodt, kiegyensúlyozott gyerek volt a bölcsi előtt, most dacos, hisztis, dührohamai vannak, eddig inkább visszahúzódó volt, most állandóan kiabál, ma a bababoltban szó nélkül megütött egy kislányt... elkeserítő helyzet és én is tanácstalan vagyok.
Szia. Nem akarlak elkeseríteni, de nem biztos, hogy elmúlik. :( Emlékszem, milyen volt a lányom, mielőtt oviba ment. Imádnivaló, kedves, okos, kiegyensúlyozott, vidám drágaság volt.. Aztán jött az ovi a sok neveletlen, ostoba, beteg (már bocs, de amikor az oviban az előtt házaséletet élő szüleit utánozza) gyerek között teljesen megváltozott. Folyton verték, karmolták, hát ő is agresszív lett. Mivel neki nem az volt a játék, hogy tönkretegyen valamit, vagy szadizza a többieket, kiközösítették. :( Ma már iskolás, de olyan szinten megmaradtak benne az ovis sérelmek, hogy abszolút nem tud barátkozni. :(
Remélem, nálatok jobban alakul majd a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!