Oviból hazajövet megkergülnek?
Figyelt kérdés
Az én fiacskám itthon megbolondul. A tesóval együtt őrült viháncolásba kezdenek. Kergetőznek, hancúroznak.stb.. Az oviban nyugodt, de itthon.. Kiengedi a gőzt, gondolom én. Hogy van ez?2011. okt. 14. 18:50
1/6 anonim válasza:
Azt hittem csak az én fiam csinálja ezt,nagyon felpörög,elfárad és kezelhetetlen lesz,szaladgál,ugrál,bohóckodik.
2/6 anonim válasza:
Az én kisfiam még nem ovis, de lassan ovis korú.
Ha fáradt, akkor úgy tűnik, még több energiája van.
Néha még a falra is felmászna ha tudna.
3/6 anonim válasza:
Vajon mivel lehetne "levezetni" ezt az állapotot,hogy minél kezelhetőbbek legyenek ilyenkor???
Esetleg még nem jött el az alvásidő,de már nagyon felpörgött a fáradtságtól,akkor mit lehet tenni?
4/6 anonim válasza:
Az én 3 évesem is rohangál mint a mérgezett egér ugrál visítozik grimaszol idegenekre. Az egyévest lebirkózza vagy felemeli és úgy sétál(na)a kicsivel. Tegnap a kicsi nyakára tette a köntös megkötőjét hogy elvontassa mert lerobbant...a szívbaj kerülget de nem ülhetek mellettüjk egész nap
5/6 anonim válasza:
Az én kislányom az oviban is egy kisördög, amikor haza jön ugyanez megy!
6/6 anonim válasza:
szerintem probaljatok ki hogy az pvibol nem egyenest haza mentek veluk hanem a jatszo terre egy oracskara. nekem bevalt,es sok gyereket visznek elobb a jatszora ,latom itt a kornyezetemben. miutan hazerunk ,egyenest a furdokadba. ott meg jatszik egy darabig,mig furdik elkeszitem a vacsit,gyorsan megcsinalom ha meg maradt valami itthoni munka es este csak az ove vagyok,mig le nem feketem. igy nincs ideje felporogni.ha delbe viszed haza ugyanaz. nem baj ha 2x furdik egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!