Melyik a gyereked kedvenc meséje? Te is "szereted"?
Én is örülök, hogy más se csípi a Dórát meg a másik idegesítőt :) Valami rém bugyuta.
Nálunk most Chaggington meg Thomas a "menő", plusz a Verdáktól 1 hete nem bírunk elszakadni. De azért is megnyugodtam, mert vki írta, hogy 200szor is megnézték már....Én már kezdem fújni kívülről :):S
Az en lanyom Dora fuggo. Lehet, h egy kicsit idegesito egy felnott ember szamara, de egy 3 evesnek csak ajanlani tudom. (amugy gyermekpszichologus vagyok)
pusz
az én lassan 3 éves kislányomnak mindene a kisvakond. jelenleg éppen a kisvakond a városban c. rész. az megvan könyvben is. minden nap megnézi, van hogy többször is. én szeretem. amit még néz, az a maja a méhecske. azt én nem annyira szeretem.
amúgy nálunk nincs mesecsatorna, csak dvd- de abból is csak ez a két fajta, meg egy frakkos. azt is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!