Melyik a gyereked kedvenc meséje? Te is "szereted"?
Nem igazán tv-zik, nem köti le. De volt egyszer asszem a minimaxon vmi hajós mese(azóta se láttam, bár lehet megy) az lekötötte kb 10 percre, meg néha a thomas. Viszont a forma1-t szereti, meg ha vmeik discoveryn igazi vonatos film megy abban is nézi a vonatokat. Nekem ezeket én megnézem, általában együtt nézzük.
Viszont az rtl-n szokott menni micky egérnek vmi meséje "hééé, pööörgööönc" na az kikészít, a Dórával együtt...
Ja meg a Duck tv, amin repkednek a halak és másznak a madarak. Legalábbis akárhányszor belenéztem mindig ilyesmi volt. OK, h baba tv, de akkor már az álatok csinálják amit életben... Ne a hülyeséget tanulják meg akármilyen kicsik is.
Kisvakond, Thomas, Eperke, Vuk, Chuggington.
Ezeken kívül: Gyerekdalok és mondókák (minimaxos) és Lilly baba.
Lillyt kifejezetten utálom, a többivel elvagyok, bár Eperke elég nyálaska. De ha neki ez tetszik... :-)
2 éves a fiam, nála már nyáron lecsengett a Verdák mánia, de akkor naponta minimum 3szor ment. Legalább 200szor láttuk. Utána jött a Némó mánia, azt is minden nap legalább 3szor. Azzal kelt, hogy Be, halacska...
Most Thomas, Chuggington, Dobd el a pelust Elmo, Mickey egér játszótere, Mr. Bean, Kis piros traktor, Ziggby, Roary a nyerő, de biztos van még, csak ennyi jutott eszembe hirtelen.
Amiket mindketten szeretünk:
Kisvakond
Aranyhaj
Gumimacik
Macskarisztokraták
101 kiskutya
Toy story
Shrek (ez a legszelídebb és békésebb mind közül)
Hattyúk tava
Kockásfülű nyúl
Amit a gyerek szeret, de én nem:
Túl a sövényen ( a chipsmánia miatt)
Hamupikőke (sok a gonosz szereplő)
Hófehérke ( a zenéje csúcsszuper, de nagyon agresszív és ijesztő)
Tom és Jerry (no comment, idegesítő)
Cincin lovag (félelmetes)
Nemo (én szeretném, de sok az ijesztő rész benne)
2 és fél éves kisfiú
én is szeretem a kedvenc meséit, bár kétségtelenül rettenetesen unom őket...
Verdák
Matuka meséi
Bob mester (ebből 5 állandó kedvenc rész van...)
Gyerekdalok és mondókák
Kisvakond (ezeket szeretem a legjobban, de már ezeket is unom)
Thomassal csak akkor próbálkozik, ha már mindenre nemet mondtam, amúgy nem szeretem, olyan kis bugyuta mesének tartom, szerencsére ő sem rajong érte
Nálunk is csak olyan mese mehet, ami átment a szűrőmön, tehát szinte csak dvd-s meséket néz
tv-ből duck tv mehet, de ezt már kinőtte, max. csak szól mellette
de ha lányom lenne Dórát biztosan nem nézhetné, mert néha láttam egy egy részt hétvégén a tv-ben és ki lehetne kergetni vele a világból.... :)
2 és fél évesem mostanában érdeklődik a mesék iránt.
Kedvencei: Bogyó és babóca, Thomas, Szirénázó szupercsapat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!