Szárnyát vagy a combját? Melyik a gyereked kedvenc testrésze?
Figyelt kérdés
Én a fokhagymagerezd popsijára esküszök, a férjem a szoknya alól kikandikáló pucér lábait imádja és harapdálja:)2011. jún. 14. 09:44
1/14 anonim válasza:
A nyaka a kedvenc puszicelpontom, de legszivesebben felfalnam ugy ahogy van. Apa a pocakjat imadja.
2/14 anonim válasza:
Én is a nyakát, a füle mögött, na meg a combját, a vádliját, a könyökét, a kisujját, a nóziját, a popsiját, a sarkát, a nagylábujját,...
3/14 anonim válasza:
tarkója
homloka
kis keze
Jó a kérdés ezért léptem be....
:D
5/14 anonim válasza:
popója, combija. Főleg most, hogy már bugyis, nem pelusos és kerekedik a formás popsija a bugyiban. :) 3 éves lány.
7/14 anonim válasza:
- Tarkóját - tarkókirályfinak is hívom, mert olyan érdekesen, jobbról balra nő a haja (tiszta apja), és olyan kis édes kunkor van benne - agyon tudnám harapdálni emiatt. :)
- talpát - édes kis sajtszagú büdi lába, ezt is agyon tudnám puszilgatni
- sonki-monki (combja), szintén harapnivaló.
De úgy általában mindenét. Asszem szerelmes vagyok a fiamba. :)))
8/14 anonim válasza:
Sonkája ennivaló!!!!
a popsija, meg a pufi arca
9/14 anonim válasza:
egyeskének a haja illatát, a pociját, ketteskének a gyürkéit a combját és a pufipofiját
10/14 anonim válasza:
Én az ici-pici lábikójukat imádom a legjobban, na meg a kis pisze nózijukat :)
A kicsinek meg a kis csücsöri száját :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!