Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » "Ftorocortos" kuki kérdés?

"Ftorocortos" kuki kérdés?

Figyelt kérdés

Szépen feljön a bőr a 2 éves kisfiam kukiján, már csak pár mm van letapadva, hogy teljesen feljöjjön. Tegnap voltunk a 2 éves státuszon és a mi doktornőnk minden kisfiúnak felhúzza teljesen ezen a vizsgálaton. Fiamnak is fel akarta rántani, viszont mondta, hogy így legalább 1 hétig szenvedni fog a fájdalomtól. Megkértem, hogy hadd próbáljam meg én otthon apránként. Ftorocortot írt fel, és mondta, hogy 2 hónap múlva menjünk vissza, szeretné látni, ha nem sikerül, ő akkor felrántja.

Kérdésem az lenne, hogy mennyi az esély, hogy megússzuk ezt a brutális megoldást, ugye, segít ez a krén a letapadásban?

2011. okt. 13. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Szegényke egyem meg.Próbáld meg neki lancsos kamillával ömlögetni,és megpróbálni szép lassan lehúzni neki.Akár többször is csináld egy nap ha kell.
2011. okt. 13. 15:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Barátnőm kisfiának segített ez a krém.Neki egyáltalán nem volt feljőve a bőr, de a krémmel szépen megtudta oldani. Úgyhogy szerintem nektek is használni fog.

2011. okt. 14. 09:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, ment a zöld pacsi!
2011. okt. 15. 15:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hol tartotok az ügyben, de nehogy hagyd bántani a fütyijét. 3 éves korára kell, hogy rendeződjön magától. A ftorocort szteroidos krém, nagyon erős, és vékonyítja a bőrt, úgyhogy ezzel sikert fogsz elérni, nyugi.

Engem sebészetre küldtek a fiam kukijával, amitől annyira berezeltem, hogy elkezdtem naponta 3-szor körömvirággal kenegetni és mindig alaposan megmosni, húzogatni óvatosan. 2-3 hónap alatt tökéletesen rendbe jött. Teljesen vissza lehet húzni, és elég tág is, pedig fitymaszűkülettel akartak minket sebész kezére adni.

Én azt látom az orvostudományban, hogy mindent siettetni akarnak, és mindenbe beavatkoznak, ha kell, ha nem. Még szerintem várd ki azt a 2-3 hónapot, míg a krém hat, és ha totál semmi javulást nem tapasztalsz, akkor kérd orvos tanácsát újra. Nekem ez a véleményem.

2011. nov. 14. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!