Szoktatok együtt aludni a gyereketekkel? Mennyire engeditek neki, hogy veletek aludjon?
Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 22:42
11/17 anonim válasza:
A mi lányunk nem is tudna velünk aludni. Vendégségben a nappali alvás így is kész horror, nem lehet Őt csak úgy elaltatni, hogy odabújunk, stb. Magától alszik el, és egyedül. Így szokta meg.
Szóval nem, nem szoktunk együtt aludni.
12/17 anonim válasza:
két éves a fiam.eddig öt éjszaka aludt velünk egy szobában,de külön ágyban nyaralás alatt,és velem egy ágyban négy éjszakát betegség miatt.én nem szeretném,ha beszokna az ágyunkba,nem tudnánk magunkat kipihenni.pedig nagyon jó a mosolyára ébredni,de akkor sem.
13/17 anonim válasza:
Pavoros a 4 éves fiam /éjszakai felriadás/, így a mai napig az ágya mellett egy matracon alszom a földön. Nagyon szeretnék egyedül aludni, nyugodtan, de már szerintem nem is tudnék. Az a lényeg, hogy neki a legjobb legyen, én meg majd alszom, ha öreg leszek :-)
14/17 anonim válasza:
S,5 éves a kisfiunk havonta kb 4 szer alisz az ágyában születésétöl kezdve.Mikor kiarom rakni apa mondja,"olyan szépen alszik maradjon itt".De van hogy nekem már nincs erőm kirakni mikor elalud.
16/17 anonim válasza:
Nálunk a kivitelezéssel vannak gondok, mert négyen nem férünk el. Ebéd után a mi ágyunkon alszanak, közéjük fekszek, és így pihennek, van amikor én is velük alszom. Este ugyan így, de bevisszük őket a saját ágyukba. 2,5 éves kisfiúk. Szeretek velük aludni, olyan édesen szuszognak :)Volt olyan, mikor éjjel felkeltek és ment a hiszti, hogy velünk aludjanak, de szerencsére szépen lefeküdtek aludni a saját ágyukba.
17/17 anonim válasza:
hála istennek nem akarnak bejönni az ágyunkba,de ez igy normális. ha kellünk,megyünk mi. ha akarnának se engednénk. a háló az egyetlen hely ami csakis a miénk a lakásban és ezt a gyerekeknek is tudomásul kell venni. én nem tartom normálisnak ha egy ágyban van mindenki. kell az intim szféra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!