Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Semmilyen körülmények között...

Semmilyen körülmények között nem adnál gyermekedre kínai boltban vásárolt ruhát, vagy tennél esetleg kivételt, ha valami nagyon megtetszett?

Figyelt kérdés

Anyósom adott a kislányomnak x összeget,hogy vegyek neki valamit rajta,végigjártam a várost (nem Budapest) mivel éppen szükség is lett volna téli overallra,vagy télikabátra ,majd végül mikor már mindent végigjártam és nem találtam sehol ami nekem tetszett volna végül egy kínai boltban kötöttem ki,ahol beleszerettem egy kantáros overall és télikabát együttesbe,anyósom mikor mondtam neki,hogy hol vettem lelki beteg lett,hogy az ő unokáját vegyem tudomásul ,hogy nem kínai boltból fogom öltöztetni.

Máskor a Tescóban és a C@A-ban szoktam vásárolni,de most nem nagyon találtam ott.

2011. okt. 12. 16:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a barátnőm ilyen...

Rosszul van a kínaitól és a turkálótól. A kislányát Brendonban, Intersportban, C&A-ban és magyar termékes bababoltokban kapható ruhákba öltözteti.

Örökölt holmit nem fogad el, Pennybe, Tescoba nem tezsi be a lábát, kizárólag Intersparban vásárol élelmiszert.

Túlzásnak tartom a hozzáállását.

Én szívesen vásárolok mindenhol, nem aggódok, ha turkálós vagy kínai. Te se aggódj emiatt, anyósoddal ne foglalkozz. :)

2011. okt. 12. 18:21
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Sose értettem minek a gyereknek több tizezer forintos ruha,mikor ugyis 1-2 hónap alatt kinövi.Egyébként egy vicc,hogy pl a brendonban is 3-4-5 ezer forintokért árulnak olyan sapikat amiknél még különbet is veszek a kinaiban vagy a tescoban 800-1000 ftért

Anyósod sznob egy kicsit.

2011. okt. 12. 18:41
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én a gyerekeknek cipőt mindig ott veszek, és sose volt semmi gondom velük, hacsak nem lekopott az elejük a játszástól. Mind ezt tenné. Akkor meg miért ne vegyem meg ott olcsóbban.

Ne kövezzetek meg, nekem ez egy dolgom csak, hogy ne legyen használt. Nekem ez még nem válik be. De ez más téma.

Ha nem tudod mit mondj anyósnak, mert látja, hogy Tescóban nem vehetted, mert nem lát ilyet, mondd, hgoy interneten rendelted. Frankó.

Mi az hogy az ő unokája ? A te gyereked !!!!!!!!

2011. okt. 12. 19:09
 14/19 anonim ***** válasza:
Én régebben vettem 1-2 dolgot kínaiban (10-12 éve, és akkor fogadtam meg, hogy soha többet. A piros rész megfogta a világosat, a gatya foszlott.... Aztán 6-7 éve ugyanúgy voltam, mint te. Overált kerestem, de sehol nem volt olya, ami kellett volna. A kínai boltban vettem, jó vastag volt, 2 részes, a gatyó kantáros. Olyan jól bevált, hogy vettem még egyet, úgyis tél volt, legyen neki csere. Kicsit nagyok lettek, és annak ellenére, hogy hetente mostam őket (gondolhatod, milyen sárosak voltak, mikor oviban a sáros hóban esett benne)következő télen még tökéletes állapotban voltak, szóval 2 télen is hordta őket. Itt csalódtam kellemesen a kínaiban. El is raktam őket, hátha még....:) Egyébként nem járok kínaiba, (ha nagyon vadászok valamire, akkor igen, de ez nagyon megérte.
2011. okt. 12. 19:35
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi köze a nyagyinak ahhoz hol veszed a ruhát lényeg hogy a gyerek ne fagyon meg.
2011. okt. 12. 20:51
 16/19 alaszka ***** válasza:
Az én anyósom dettó! Azt hiszi, hogy még van normális magyar termék...Hát gyerekruhába nincs, a piacunkon van magyar gyerekárus, iszonyat drága, bunkó a nő, nem cserél, és félig pamutok csak a cuccai, és a végén blokkot se ad, ezzel szemben nálunk a kínai áruházban lehet minőségi babaruhákat venni, nem olcsó itt se, viszont minden pamut ami babacucc, mindent kicserélnek ha ne jó, adnak blokkot, kedvesek....Én sokszor vásárolok ott,még magamnak is!
2011. okt. 12. 23:20
 17/19 anonim ***** válasza:

Ki lehet fogni normális dolgokat is, de azért tény, hogy a kínai boltos cuccok nagy része tök gagyi, mind látványra, mind minőségre.

Vettem már én is kínaiban cipőt a gyerekeknek, amik tök jók voltak, ill. inkább úgy fogalmaznék, hogy semmivel sem rosszabbak, mint mondjuk a Deichmann-ban kapható középkategóriások, viszont árban sem maradtak el annyira. Pl. bakancs 3500 Ft volt, Deichmann-ban 5000 lett volna, csak nem volt a méretében.

Amúgy engem a hideg ráz azoktól a tipikus kínai cuccoktól, pl. a strasszos, csillámos női ruhák, kamu Disney-s gyerek dolgok, stb.

2011. okt. 13. 08:46
 18/19 anonim ***** válasza:
Az én gyerekm meg még sosem kapott "márkás" ruhát, csak ha turiztam neki. TESCO-s és kínai. Ráadásul új ruhát, acsak anyum, meg anyósom vesz neki, mert én inkább turizok, és azok olyan jók és olcsók, hogy csak na.
2011. okt. 13. 10:49
 19/19 anonim ***** válasza:

Hát furi. Én többnyire kínaiból öltöztetem a lányom, van az Örsnél (Budapest) egy kiváló hatalmas kínai áruház hatalmas választékkal és nagyon jó ruhákkal, jóval olcsóbb, mint más üzlet. Idén akadtunk rá, így az őszi ruházkodás már innen ment, 1-1 dolgot vettünk a C&A-ból és a H&M-ből. De én régebben előszeretettel vásároltam teszveszen, vaterán nem túl használt, de használt cuccokat, nagyon olcsón megúsztam és nagyon szép ruhákat vettem. Idén csak azért nem onnan történt a vásárlás, mert sajnos amiket vettem, most valahogy nem találtam a méretét és mind kicsi lett. :( Ezért már nem akartam több pénzt beleölni, így elmentünk személyes vásárlásra a gyerekkel. :) De az overállt valószínűleg ott fogom megvenni, majd nagyon alaposan körbejárom, mert üzletben nagyon drágák.

Legközelebb ne mondd el anyósodnak, hogy kínaiból van a cucc. Egyébként manapság szinte mindent Kínában gyártanak, ezért valamilyen szinten még a márkás cucc is "kínai".

2011. okt. 13. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!