Semmilyen körülmények között nem adnál gyermekedre kínai boltban vásárolt ruhát, vagy tennél esetleg kivételt, ha valami nagyon megtetszett?
Anyósom adott a kislányomnak x összeget,hogy vegyek neki valamit rajta,végigjártam a várost (nem Budapest) mivel éppen szükség is lett volna téli overallra,vagy télikabátra ,majd végül mikor már mindent végigjártam és nem találtam sehol ami nekem tetszett volna végül egy kínai boltban kötöttem ki,ahol beleszerettem egy kantáros overall és télikabát együttesbe,anyósom mikor mondtam neki,hogy hol vettem lelki beteg lett,hogy az ő unokáját vegyem tudomásul ,hogy nem kínai boltból fogom öltöztetni.
Máskor a Tescóban és a C@A-ban szoktam vásárolni,de most nem nagyon találtam ott.
Nekem a barátnőm ilyen...
Rosszul van a kínaitól és a turkálótól. A kislányát Brendonban, Intersportban, C&A-ban és magyar termékes bababoltokban kapható ruhákba öltözteti.
Örökölt holmit nem fogad el, Pennybe, Tescoba nem tezsi be a lábát, kizárólag Intersparban vásárol élelmiszert.
Túlzásnak tartom a hozzáállását.
Én szívesen vásárolok mindenhol, nem aggódok, ha turkálós vagy kínai. Te se aggódj emiatt, anyósoddal ne foglalkozz. :)
Sose értettem minek a gyereknek több tizezer forintos ruha,mikor ugyis 1-2 hónap alatt kinövi.Egyébként egy vicc,hogy pl a brendonban is 3-4-5 ezer forintokért árulnak olyan sapikat amiknél még különbet is veszek a kinaiban vagy a tescoban 800-1000 ftért
Anyósod sznob egy kicsit.
Én a gyerekeknek cipőt mindig ott veszek, és sose volt semmi gondom velük, hacsak nem lekopott az elejük a játszástól. Mind ezt tenné. Akkor meg miért ne vegyem meg ott olcsóbban.
Ne kövezzetek meg, nekem ez egy dolgom csak, hogy ne legyen használt. Nekem ez még nem válik be. De ez más téma.
Ha nem tudod mit mondj anyósnak, mert látja, hogy Tescóban nem vehetted, mert nem lát ilyet, mondd, hgoy interneten rendelted. Frankó.
Mi az hogy az ő unokája ? A te gyereked !!!!!!!!
Ki lehet fogni normális dolgokat is, de azért tény, hogy a kínai boltos cuccok nagy része tök gagyi, mind látványra, mind minőségre.
Vettem már én is kínaiban cipőt a gyerekeknek, amik tök jók voltak, ill. inkább úgy fogalmaznék, hogy semmivel sem rosszabbak, mint mondjuk a Deichmann-ban kapható középkategóriások, viszont árban sem maradtak el annyira. Pl. bakancs 3500 Ft volt, Deichmann-ban 5000 lett volna, csak nem volt a méretében.
Amúgy engem a hideg ráz azoktól a tipikus kínai cuccoktól, pl. a strasszos, csillámos női ruhák, kamu Disney-s gyerek dolgok, stb.
Hát furi. Én többnyire kínaiból öltöztetem a lányom, van az Örsnél (Budapest) egy kiváló hatalmas kínai áruház hatalmas választékkal és nagyon jó ruhákkal, jóval olcsóbb, mint más üzlet. Idén akadtunk rá, így az őszi ruházkodás már innen ment, 1-1 dolgot vettünk a C&A-ból és a H&M-ből. De én régebben előszeretettel vásároltam teszveszen, vaterán nem túl használt, de használt cuccokat, nagyon olcsón megúsztam és nagyon szép ruhákat vettem. Idén csak azért nem onnan történt a vásárlás, mert sajnos amiket vettem, most valahogy nem találtam a méretét és mind kicsi lett. :( Ezért már nem akartam több pénzt beleölni, így elmentünk személyes vásárlásra a gyerekkel. :) De az overállt valószínűleg ott fogom megvenni, majd nagyon alaposan körbejárom, mert üzletben nagyon drágák.
Legközelebb ne mondd el anyósodnak, hogy kínaiból van a cucc. Egyébként manapság szinte mindent Kínában gyártanak, ezért valamilyen szinten még a márkás cucc is "kínai".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!