Miért bánt állandóan a két éves fiam?
Figyelt kérdés
csapkod,üt,bánt...nem értem,miért csinalja ezt?makacs és akaratos,ha valamit kibök magának,ma pl. a papir állólámpa,akkor csapkodja valamivel,ha elviszem onnan hogy nem szabad mint a darázs megy rá vissza,csinalja tovább.kikészit már teljesen.más is van igy?2011. okt. 10. 22:21
1/6 anonim válasza:
terhes vagy és érzi a konkurenciát
2/6 A kérdező kommentje:
terhes?miböl gondolod?
2011. okt. 10. 22:36
3/6 anonim válasza:
én 2 évesem is bánt. szerintem a feszültséget nem tudja még máshogy levezetni.
én nem izgatom ezen magam, rászólok, megfogom a kezét és megsimogatom vele az arcom, hogy így kell simogatni anyát :) utána ő is simogat majd megölel :))) utána persze az ő arcát is meg kell simogatni sok dicséret közepette :)
4/6 anonim válasza:
Az enyém is állandóan verne - persze csak engem, sem a nagyszülőket, sem az apját. Szerintem ez része a dackorszaknak, valamint a határait próbálgatja. Én azt a módszert alkalmazom, hogy rászólok, ezt nem szabad csinálnia. Ha mégegyszer megpróbálja, akkor megmondom neki, hogy ha így folytatja, büntibe kerül, mert ezt nem szabad csinálni. Ha tovább is próbálkozik, akkor 2 percre berakom az ágyába, majd elmondom neki, hogy miért kapta a büntit és ezt nem szabad.... Utána mindig mondogatja, hogy nem szabad anyát bántani. Néhány napig emlékszik rá, majd újra bepróbálkozik - és akkor kezdődik minden elölről.
5/6 anonim válasza:
Ebbe a korba ez teljesen normális.Az enyém is csinálja 22 hónaposan.Van,hogy a testvéreire is ráüt.
4 gyerkőc anyukája
6/6 anonim válasza:
Ez teljesen normális, a legtöbb fiú így viselkedik, sőt sok lány is. Nem tud még az érzelmeivel bánni, nem tudja az intenzívebb érzéseket hogyan kezelje. Sokszor pozitív érzelmet, túlzott örömöt is teljesen máshogy fejeznek ki, mint várnánk. Ezt még neki meg kell tanulnia kezelni. Példát ti mutattok neki, a szülei, tőletek fogja megtanulni, mire mivel reagáljon. És persze a dackorszakban is benne van, tehát csak azért is visszamegy a lámpához és tovább csapkodja. Nincs jobb ötletem, el kell pakolni a lámpát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!