Nem megalázó a gyerekpóráz?
Mert még nem volt igazán akaratos, okos, rafinált gyerekkel dolgotok... nem hiszek a verésben, nem tudom egy egyéves gyereket hogy lehetne büntetni, mert higgyétek el mindent megért, csak azt nem akarja hallani, hogy nem szabad.
VAn egy 15 éves fiam, aki komolyan, soha el nem esett, szót fogadott, minta gyerek. NA az öccse, mindent ugyanúgy csinálok, de semmi. Már komolyan azon gondolkodom, sehova nem megyek vele. Nem ül meg, nem jó neki semmi. Hisztizik, akaratos, nem alszik rendesen, de jókat eszik és okos, de nagyon. Ügyes is, felmászik a mászókára egyedül, lecsúszik egyedül, de a nem szabad, na ilyenkor gondolok rá, hogy jó lenne valami, de a pórázon nem gondolkodtam el, pedig ki tudja. Mondjuk dühös lenne, az tuti, nem bírja a korlátozást.
Amennyiben erre tudtok tanácsot adni, örülnék...
kedves utolsó, hát akkor miért nem adsz tanácsot?
Miért csőd?
Van egy nyugodt kitűnő tanuló nagyfiam, akire soha semmi panasz, semmit nem csinálok másként..
hát akkor mond, mit kellene csinálnom? Azonkívül, hogy elmondom szépen sokszor a szemébe, hogy nem szabad, de mégis csinálja, berakom a járokába, elmondom, hogy rossz volt, de nem hatja meg, aztán kitalál megint valamit.
Sokkal okosabb, mint egy egyéves, mindent megcsinál amit mondok neki, csak a nem szabadra nem reagál. Akaratos és én nem fogom megütni, vagy rángatni, vagy ilyesmi, de akkor mit tehetnék? Azonkívül, hogy elterelem a figyelmét?
Minket felnőtteket utánoz, úgy csinál, mint aki gépel, ezt neki nem szabad. Látja hogy takarítok, ő is csinálja, de a vegyszer is kellene neki, azt meg nem szabad...
Az ikres sztori nagyon aranyos!!!
Biztos van olyan,amikor nincs más megoldás,lehet átmenetileg használja csak valaki hátha használ,a gyerek érdeke és utána szótfogad!
Azért remélem nekek nem lesz rá szükségem soha.
Én mindösszese egyszer láttam ilyet,egy ali 1,5 éves kisgyereken,mellette 3 felnőtt.Hát ehhez viszont NO COMMENT!!!
Sziastok!
Én egy olyan anyuka vagyok, aki igenis használ gyerekpórázt és nem érzem ezt megalázónak. Számomra sokkal fontosabb, hogy a babám biztonságban van. Nem rossz gyerek és nem is az a kezelhetetlen fajta, de vannak napok mikor egyszerűen nem hajlandó megfogni a kezemet séta közben. Ilyenkor én jobbnak találom a pórázt használni, mint azon idegeskedni, h mikor fut a gyerek egy autó alá. Én nem érzem magam emiatt szörnyetegnek. A picúr amúgy határozottan nem tiltakozik ellene. Tudja, hogy ha rajta van, akkor kicsit szabadabb lehet, de azt is tudja, hogy nem lehet az úton rohangálni se pórázzal, se anélkül.
Egy 22 hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!