Nem megalázó a gyerekpóráz?
háááát ahogy sétálok az utcán időnként elnézve gyerekeket.... az egyik srácnak megmenthette volna a fejét ugyanis ment mint a bolond a kis műanyagmotoron egészen a keresztbe közlekedő biciklis bácsinak fejjel bele a küllőbe. lehet egy pórázos rántás megelőzte volna hogy a pofija egyesüljön a küllőkkel.
bár látványnak biztos nem utolsó a pórázos gyerek:-)(még nem láttam)
Hát nyáron én a balatonnál láttam gyerek pozázon sétáltatta egy apuka iker kisfiait olyan másfél évesek lehettek .Én csak nevettem hogy hogy kivan már fáradva a gyerekektől .
Kicsit megalázó szerintem de ebben az esetben aranyos volt .
Én biztos nem sétáltatnám porázon a gyerekem ,olyan mint ha nem birnál a saját gyerekeddel.
Mint ha kutyának néznéd.
Én még nem láttam gyereken ilyet, de nekem eszembe sem jutna. Nálunk nincs gond sem a gyalogos közlekedéssel, sem a motorozásnál.
3.5 éves kisfiú anyukája
okos kérdező. nem én kötöttem a saját pórázomra a gyereket nem is akarom. leirtam egy esetet. pofáztlanság részedről lepontozni. amugy rendesen nevelem a lányomat.
nyugodj meg:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!