Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem megalázó a gyerekpóráz?

Nem megalázó a gyerekpóráz?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert én max. a kutyámat szoktam pórázon tartani.
2009. ápr. 29. 20:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%

háááát ahogy sétálok az utcán időnként elnézve gyerekeket.... az egyik srácnak megmenthette volna a fejét ugyanis ment mint a bolond a kis műanyagmotoron egészen a keresztbe közlekedő biciklis bácsinak fejjel bele a küllőbe. lehet egy pórázos rántás megelőzte volna hogy a pofija egyesüljön a küllőkkel.

bár látványnak biztos nem utolsó a pórázos gyerek:-)(még nem láttam)

2009. ápr. 29. 20:22
 2/19 A kérdező kommentje:
Nem gondolod, hogy inkább a szülőknek kéne elmondani a gyereknek, hogy ne szaladgáljon biciklis bácsik előtt az úton? A póráztól még nem fogja tudni, mit szabad, csak azt, hogy minden lépésénél rángatják.
2009. ápr. 29. 20:24
 3/19 anonim ***** válasza:
61%

Hát nyáron én a balatonnál láttam gyerek pozázon sétáltatta egy apuka iker kisfiait olyan másfél évesek lehettek .Én csak nevettem hogy hogy kivan már fáradva a gyerekektől .

Kicsit megalázó szerintem de ebben az esetben aranyos volt .

Én biztos nem sétáltatnám porázon a gyerekem ,olyan mint ha nem birnál a saját gyerekeddel.

Mint ha kutyának néznéd.

2009. ápr. 29. 20:25
 4/19 anonim ***** válasza:
69%

Én még nem láttam gyereken ilyet, de nekem eszembe sem jutna. Nálunk nincs gond sem a gyalogos közlekedéssel, sem a motorozásnál.

3.5 éves kisfiú anyukája

2009. ápr. 29. 20:26
 5/19 anonim ***** válasza:
87%
első vagyok: az anyja csak 15x szolt neki kb. 200 méter alatt.
2009. ápr. 29. 20:29
 6/19 A kérdező kommentje:
Örölük, hogy van aki még a hagyományos módszerekhez ragaszkodik és jólnevelt kisfia van.
2009. ápr. 29. 20:29
 7/19 anonim ***** válasza:
80%

okos kérdező. nem én kötöttem a saját pórázomra a gyereket nem is akarom. leirtam egy esetet. pofáztlanság részedről lepontozni. amugy rendesen nevelem a lányomat.

nyugodj meg:-)

2009. ápr. 29. 20:42
 8/19 anonim ***** válasza:
69%
ja és jól nevelt ám:-) bezony! hihetelen mi?:-))
2009. ápr. 29. 20:42
 9/19 anonim ***** válasza:
98%
Egy esetben láttam és akkor maximálisan indokolt volt: mindkét szülő vak volt, a pici pedig látó.
2009. ápr. 29. 20:45
 10/19 anonim ***** válasza:
66%
Én ellene vagyok,jobb inkább,bármi áron megértetni a gyerekkel,hogy mik a veszélyes dolgok,amire figyelnie kell.A valódi védelem ez,és nem a póráz.
2009. ápr. 29. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!