Van itt olyan anyuka akinek a 3 eves gyerkoce nem akar beszelni?
Szia!
Igen olvasom a fejleményeket. Nálunk, ez úgy zajlott, hogy ott voltam vele közben és mesét olvastam neki, vagy énekeltem, verset mondtam stb. Ő sem akart megmaradni egy helyben, mikor már beszélni tudott folyamatosan azt kérdezte mikor leszünk már készen.
A kezelőknek kell megoldani egyébként, vannak hiperaktív gyerekek is akik után úgy kell járkálni le az ágyról- fel az ágyra. Meg tudják oldani, olyat is láttam már aki ült és a kezelés közben játszott.
Egyébként nem fájdalmas, de ha találnak valami blokkot (lelki) és azt oldják az kellemetlen egy kicsit. Előfordulhat sírás is, de nem kell megijedni, utána sokkal jobb lesz neki. ( Az én lányomnál 2 X fordult elő, de mikor megkérdeztük, hogy szeretné-e ha befejeznénk azt válaszolta, hogy nem, és mikor végeztünk megköszönte.)
Hogy-hogy nem sok értelme volt a kezelésnek? Nem tudta kezelni a kezelője? Nem értem, hogy miért.
Hát ez fura nekem, hogy ezt mondta. A kezelőnek tudni kell úgy kezelni is , hogy mozgásban van a páciense. Sőt van olyan baba akit már az anyaméhben kezelnek, az anya hasán keresztül érzik a baba craniosacralis ritmusát. ( Igaz ez csak Amerikában van.)
Szerintem a kezelőtökkel van baj, nincs elég tapasztalata, vagy csak nem kezelt még sok gyereket eddig.
Egyébként a lányom is a feszegette a kezelője kezét a fejéről, az a legkellemetlenebb(mikor a fejen dolgozik.) Én is voltam most 3 X csak próbaképpen (mert eddig Pestre jártunk, ott 14.000, itt meg 5.000 és ugyanaz)és addig nem volt semmi bajom míg a fejemhez nem ért a kezelő. Ez ne úgy képzeld el, hogy fáj, hanem csak kellemetlen,fura.
Szóval szerintem kell, hogy hasson a dolog, de ha a kezelő nem érzi a ritmusát, mert mozgásban van a gyerek ez az Ő hibája, keresni kell egy másik tapasztaltabbat.
Szia!
Ha esetleg van skype-od ott is beszélhetünk :)
Ez jó, nálunk is ez volt teljesen. ( a sírásra gondolok)
2 hét után kezdett el beszélni ( a 2. kezelés után) először csak egyszerűbb szavakat, de tisztán érthetően. Pl. apa, autó stb.
Aztán már 2 szavas mondatok pl- add ide, hol van stb.
A lényeg az, hogy a beszéd összes lépcsőfoka megvolt csak gyorsabban, és persze nem 1,5 évesen, hanem 3. kb. 3 hónap után már semmiben nem volt elmaradva a kortársaihoz képest. Nem mindig hetente mentünk, csak az első két hétben,. aztán kéthetente, majd havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!