Kisgyerekes anyukák, hogyan lehet beosztani a házimunkát gyerek mellett? Nekem nem megy.
Igaz, nekem csak egy gyerekem van, 2 eves.
En ugy csinalom, hogy:
minden delelott megyunk valamerre, ma egy parkban gyujtogettunk tobozokat. Hazajottem, odaraktam a kajat, o addig meset nezett. MAjd egyutt kirakoztunk.
Elaltattam, kivasaltam. Most meg varom, hogy felebredjen, mert unatkozom:)
A hazimunkat ugy oldom meg, hogy minden nap egy kicsit. MA a furdoszoba volt. A kovet mnden nap felmosom.
a Vekerdy idézet nagyon tetszett ! :)
még nem hallottam, de én sem vasalok :) ez az egy házimunka ami annyira utálatos számomra, hogy már nem is űzöm :))
én nem csináltam túl nagy ügyet ebből, egyedül az készített ki, hogy még egy ebédet sem tudtam sokáig megfőzni
és a férjed? én általában akkor végeztem a házimunkát, amikor a férjem hazajött, és átvette a gyereket
na meg néha ő is besegít egy kicsit, pl elmosogat
sehogy! soknak nem megy! akinek megy minden flottul, vagy van bejáronöje, vagy nem mond igazat! nekem is heti 2szer van segitségem, (takarit, vasal)és rendelem az ebédet H-P ig. hétvégén fözök. héköznap a gyerekkel vagyok,(játszoter, kikapcsolodás)utobbi nekem is jár. egyéb házimunkát elvégzek.
igy sokkal több idöm marad, és nem dölök ki. söt, van hogy néha ledölök egy picit a gyerek mellé, mert néha én is lehetek fáradt!
2 kisgyerekes anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!