Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kiscsoportban lehetséges az,...

Kiscsoportban lehetséges az, hogy csak heti 3 napot járjon a gyermekem óvodába?

Figyelt kérdés
a másik két napon anyukám tudna rá vigyázni.
2011. okt. 3. 21:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az én tanácsom az,hogy minden nap járjon oviba,ha esetleg beteg és akkor tud rá vigyázni valamikor anyukád azt fogadd el.

Sokat lesz valószínű beteg.

2011. okt. 3. 21:42
 2/7 anonim ***** válasza:
49%
Állami oviban nem lehet, de nem is ajánlom és az óvónők is biztos vagyok benne, hogy lebeszélnének róla.
2011. okt. 3. 21:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy ezzel jót teszel a gyerkőcnek. Akkor már inkább hozza el rögtön ébredés után, vagy akár ebéd után.
2011. okt. 3. 21:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy beveszik. Ugyanis kevés a hely, ezzel elvennéd a lehetőséget egy olyan gyerkőc elől, akinek az anyukájának nincs otthon a nagyszülő, és szüksége lenne arra, hogy 5 napot legyen a gyerkőc az oviban... Szóval szerintem egyből neked esnének, hogy ha anyuka meg tudja oldani a 2 napot, akkor próbálja megoldani a többi 3-at is...

A gyerkőc szempontjából se biztos hogy jó lenne, azért 3 nap ovi, 2 nap nagyszülő, 2 nap család - ez mind más szabály, más napirend amihez alkalmazkodni kell. Én inkább vinném minden nap, esetleg havonta egy-egy napot mehetne a nagymamihoz.

2011. okt. 5. 22:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja, és szerintem is igaza van az elsőnek: jó párszor lesz ám beteg, olyankor jól jön majd anyukád segítsége.
2011. okt. 5. 22:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Államiban nem hiszem, mert nagy a helyhiány.

Akkor inkább fél napok.

Unoka öcsém is csak ebédig van bent, mert egyszerűen nem tudja megszokni.

Óvónénik nem is erőltetik.

Vagy esetleg magán, mert ott vagy heti 5x fél nap vagy heti 3x egész nap és semmi nem kötelező csak max a gyerkőc szempontjából lényeges

2011. okt. 5. 23:34
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm! azt hiszem igazatok van
2011. okt. 6. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!