Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A fiam 2 éves múlt. Kb2 hete...

A fiam 2 éves múlt. Kb2 hete minden éjjel sírva ébred fel. Olyankor ha bemegyek hozzá akkor vissza fekszik, de nehezen alszik el. Mindig rákérdez, hogy ott vagyok-e? ! Mi lehet a baj? Próbáltuk az éjszakai fényt, de az sem segített.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem ijedt meg valamitöl??

Nem éri valami új hatás nappal amitöl így reagál az agya.

2009. ápr. 28. 14:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Nálunk is most ilyen korszak van! Kierült, hogy bújnak a hátsó fogacskák! :-) Remélem Nálatok is csak ez a baj!

Nem történt valami változás az életében? A jó idő miatt leht, hogy ti is sokkal többet vagytok levegőn, és a szokásosnál jóval több inger éri, amit nehezebben tud feldolgozni. Ha ilyesmi van a dologban, akkor este próbáljatok meg lazítani, összebújva, lenyugodva rákészülni az alvásra!

2009. ápr. 29. 23:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.2 hónapja született a kistesója.Minden más a régi.Mondjuk annyi van még, hogy mondja, hogy fél a sötétben.De nemigazán értem, mert akkor is felébred ha be van rakva neki az éjszakai fény.
2009. ápr. 30. 13:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Remélem már rendeződött az alvási szokásotok! A lányom januárban tölti a 3at. már mondja, hogy mit álmodik. Felébred sír. szerintem a mesék sok befolyással bírnak. imádja a skoobydoosat, pedig tele van szellemekkel kísértetekkel, de van hogy azt mondja apu( vagy bárki)( nem ad neki valamit,elvette a játékát és azért sír...
2009. okt. 19. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!