Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi lehet a baj? A 6 éves fiam...

Mi lehet a baj? A 6 éves fiam nyaka éjjel kétszer akkora lett, és lázas is volt! Ügyeleten voltunk. "nem meghatározott".

Figyelt kérdés
Reggel doki, ő sem tud semmit. Akut garatgyulladás, nem meghatározott. Csütürtökön viszem vissza. Nagyon köhög. Nyirokcsomo gyull. Mitöl lehet és mi ez? Én a szélre gondolok, itt elég eröss. Valakinek hasonló esete volt? Ma még nincs láz.
2009. ápr. 28. 12:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Az egyik ismerosomek jartak igy reggelre duplaja lett a nyaka de nekik azt mondtak hogy eldugult egy nyalcsatorna amit bakterium valtott ki.
2009. ápr. 28. 12:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekünk volt egyszer nyirokcsomó gyulladásunk ami fül gyulladással társult, de ő akkor lázas is volt. Kapott valamilyen gyógyszert. Egyenlőre ha az orvos nem látott semmi komoly bajt nem tehetsz semmit csak vársz, hogy mi változik vagy esetleg elviszed egy másik orvoshoz. Csináltak neki vérvételt?
2009. ápr. 29. 09:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Gyogyulgat.Most már nem olyan csunya,holnap viszem visza.Nem volt láz azota.Klacidot kap ,Stodált meg Catflan cs.Nem kellett labor,de ha holnap ugy döntenek akkor csak hétfön tudjuk vinni.
2009. ápr. 29. 11:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Most nem biztos amit írok, de esetleg allergia nem lehet valamire? Nem evett olyat amit eddig nem? Vagy többet valamiből mint szokott? Ez csak egy plusz ötlet a többi jó válaszhoz!
2009. ápr. 29. 15:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam,azért is mentünk ügyeletre.Az oviban csak a megszokott kaják vannak.A barátnőm 30 évesen dagadt be és kritikus lett az állapota.Tejre alergiás!Most már nem ehet tejterméket.Az első kérdésem volt a dokiknál az alergia!Nemet mondtak.Remélem nem tévedtek.Holnap mégtöbbet tudok.
2009. ápr. 29. 16:05
 6/7 anonim ***** válasza:

darázscsípés?

nekem nyálkőgyalladásra lett ekkora a nyakam, de azt csak ultrahanggal lehet megnézetni

2009. ápr. 29. 18:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Most már nagyon jol van! Már nem is köhög.Mégegy doboz Klacidot kapott,áll. torokgyulladás volt,megfázott. Oriási szelek vannak erre,oviban talán huzatot kapott.Köszönöm!
2009. máj. 3. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!