Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért ébred (sírva) egy hete...

Miért ébred (sírva) egy hete minden éjjel 1-3 körül 1 éves kislányom?

Figyelt kérdés
Sosem csinált ilyet. Nem éhes nem szomjas(mikor adok neki utána ugyanúgy folytataja az üvőltést mint előtte).Viszont csak rajtam hajlandó visszaaludni, iszonyat kapaszkodik belém. Eddig az 1 év alatt kb. 5X ébredt fel éjjel.Akkor is a foga miatt. De én ezt inkább hisztinek látom. Mit tegyek?Meddig fog ez tartani?
2009. ápr. 28. 08:42
 1/4 anonim ***** válasza:

óóóó de szerencsés vagy. Én a barátok közt után rakom le aludni a gyereket egy éves, fél 12-kor mér fen van és bizony félóránként felkel, sír, nyávog, zokog, nyöszörög, vergődik, van hogy segít a Nurofen... de nem mindig, fogalmam nincs mi lehet a baja, aztán teljesen váratlanul előfordul, hogy hajnali 4-ig alszik, na ebből az egy év alatt 3 volt. Ez jobban a szoptatott babákra jellemző. Nem tudom Te is szoptattál e, könnyebb a tápszerrel táplált babáknak beállítani a napirendet. Szóval szerintem addig fog tartani, amíg nem tudja megmondani mi a baja. De próbáljátok átrendezni a szobát. Vannak ilyen vízvonalak amik zavarhatják, meg a nappali történéseket álmodják át újra. Szóval én is olvasom majd a válaszokat, hátha valaki tud valami okosat.

JA ás az éjjeli babkocsizás a nappaliban, a fotelban alvás, a ringatás, kikészíti az embert és nem tudom sírni hagyni, ez meg biztosan az én gyengeségem.

2009. ápr. 28. 10:12
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen, tudom, hogy eddig szerencsés voltam, ezért is nehéz most elfogadni, hogy állandóan felkel éjjel, tápszeresek voltunk. a szoba átrendezésben én is hiszek, csak még várok vele hátha elmúlik ez az egész hiszti.
2009. ápr. 28. 12:07
 3/4 A kérdező kommentje:
ja, és nagyjából az válik be ha jó fél órát hagyom üvölteni és utána veszem csak fel mert addigra olyan fáradt, hogy rögtön bealszik, tudom, hogy nem szép dolog de vagy fél óra így, vagy reggelig üvölt, ami ugyebár neki sem jó...
2009. ápr. 28. 12:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi is igy vagyunk!13-honapos és mostanában sokszor felsir,de vissza is alszik.Ma dokinak mondtam és az időjárás meg a fogak alakulása."Éjjel kenjem panadolla".A frontok miatt fáj is áll.Valoszinü az ö fogai elöbb kibujnak mind mint az átlagé.De a fiamnak is másfél évesen 20 foga volt.Nekem is furcsa mert mi este 20-21-töl reggel 6-7 ig alszunk megszakittás nélkül.Eddig a fogakkal sem volt problámánk.
2009. ápr. 29. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!