Miért ébred (sírva) egy hete minden éjjel 1-3 körül 1 éves kislányom?
óóóó de szerencsés vagy. Én a barátok közt után rakom le aludni a gyereket egy éves, fél 12-kor mér fen van és bizony félóránként felkel, sír, nyávog, zokog, nyöszörög, vergődik, van hogy segít a Nurofen... de nem mindig, fogalmam nincs mi lehet a baja, aztán teljesen váratlanul előfordul, hogy hajnali 4-ig alszik, na ebből az egy év alatt 3 volt. Ez jobban a szoptatott babákra jellemző. Nem tudom Te is szoptattál e, könnyebb a tápszerrel táplált babáknak beállítani a napirendet. Szóval szerintem addig fog tartani, amíg nem tudja megmondani mi a baja. De próbáljátok átrendezni a szobát. Vannak ilyen vízvonalak amik zavarhatják, meg a nappali történéseket álmodják át újra. Szóval én is olvasom majd a válaszokat, hátha valaki tud valami okosat.
JA ás az éjjeli babkocsizás a nappaliban, a fotelban alvás, a ringatás, kikészíti az embert és nem tudom sírni hagyni, ez meg biztosan az én gyengeségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!