Fenyítés a bölcsiben? Mennyire szavahihető egy 2 éves gyerek?
Kb 1 hónapja kezdett el beszélni. Mindig kérdezgetem a bölcsiről, nagyon szeret járni, állítása szerint a gondinéniket is szereti. Ma csak úgy véletlenszerűen rákérdeztem, hogy X (egyik gondinéni) meg szokott ütni?, mire komolyon közölte, hogy igen. Mutatta a kézfejét, hogy ott, és meg is mutatta hogy hogyan. Kérdeztem, Y. (másik gondinéni) meg szokott ütni?, mire ismét természetesen közölte, hogy igen. Rögtön utána megkérdeztem, hogy anya meg szokott ütni? Erre felháborodva azt mondta, hogy nem! anya nem!.
Egyszerűen nem tudom mire vélni a helyzetet, nem tudom hogy kezeljem, vagy hogy derítsem ki a valóságot úgy, hogy ne rágalmazzak meg senkit. A férjem elképzelhetőnek tartja, hogy meglegyintik a kis kezét, ha rossz, és nem lát benne kivetnivalót, attól függetlenül, hogy mi még sosem ütöttük meg, még a fenekét sem. Én viszont nagyon rosszul érzem magam, az esetleges valóságalapja miatt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!