Miért pisiltetik sokan a fiukat is guggolva?
Nem tudom mire gondolsz én amikor 2-2.5 éves volt akkor megemeltem mintha guggolna és úgy pisiltettem, nem pedig állva.
Azért mert tél volt és ősz és a rengeteg vastag ruhában nem tudtunk "elcélozni" rendesen meg volt hogy előbb elkezdte a pisilést és tiszta pisi lett minden így inkább guggolásban kicsit megemelve tartottam míg pisilt. (ja ez arra vonatkozik mikor odakint vagy idegen helyen jött rá az inger) :)
Vannak férfiak, akik ülve pisilnek a WC-n, gondolom erre jobban hasonlít a guggolós verzió. Mondom én, akinek két lánya van! :o)) (Férjem, ha fáradt, ülve pisil, egyébként állva...)
De azt is el tudom képzelni, hogy anyukának így kényelmesebb segíteni a kisfiúnak, mert így ő is guggol közben egyenes derékkal, míg ha a gyerek áll, akkor neki derékból kell hajolnia. De ez is csak tipp.
Guggolva, pl séta közben?
Mert úgy tuti nem pisilik le a nadrágjukat, cipőjüket.
2 fiús anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!