Hogy szívjátok 1év feletti babátok nóziját elektromos orrszívóval? (Pesztonka pl. )
Szia!
Hááát, anyukám mutatott egy technikát, amivel biztonságosan le tudtam fogni,amikor rug-kapált ellene. Aztán rájött, hogy így vagy úgy, de ki lesz porszívózva az orra, és engedte. Később, már ő maga tartotta illetve fogta a csövet. Aztán - 2 évesen - inkább megtanulta kifújni az orrát.
A lefogási technika:
Öledbe veszed a gyerkőcöt úgy, hogy oldalra nézzen (legyen ez most jobb oldal). A jobb lábadat (azaz combodat) ráteszed a kicsi combjaira, és összekulcsolod a lábad. Így nem tud rugni.
A bal kezét bedugod a bal karod alá, és kicsit szorítod, és ezzel a kezeddel még a bal karját a törzséhez tudod szorítani. A jobb kezed üres, azzal kiszívod az orrát. Ja, és a fejeddel és a bal vállalddal tudod tartani (szabályozni) a fejét.
A porszívót előre készítsd ki, kapcsold be, és tedd jobb kéz közelbe.
Leírva lehet, hogy bonyolult, de bejön. A nem szeretem köptetőket is így tudtam beadni.
sajnos sokszor van az, hogy muszájból kell olyat tennünk, ami nekik nem tetszik, de az orrot ki kell szippantani, nehogy rámenjen a fülülre.
Minden jót!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!