Kinek van a tapasztalata az elektromos orrszívóval kapcsolatban?
Arra vagyok kíváncsi, hogy hangos e, illetve van e olyan hatékony, mint a rendes porszívós módszer.
Ugyanis az én kisfiam (3hós) egyre jobban fél a porszívó hangjától, lassan meg se lehet vele közelíteni az orrát, nemhogy rendesen kiszipizni.
én próbáltam kétféle elektromosat is, de semmit se értek a porszívóshoz képest. úgyhogy nálunk is maradt ez :(
a lányom mostmár 5,5 hós, és mivel szokott figyelni takarítás közben, ezért már rájött, hogy nem a porszívó a fő bűnös, tökéletesen meg tudja különböztetni, hogy most csak használom, vagy épp orrszívás következik.
6 hónapja használjuk 8 hónapos kislányunknál az elektromos orrszivót és nagyon szeretem. Kislányom is oda van érte mivel hogy zenél is és ezzel még a figyelmét is le lehet kötni. Nekünk mindent leszed, most is hasznos volt hogy influenzás volt és a lényeg hogy hordozható, mindig visszük magunkkal. A porszivót hogy tudnád magaddal vinni ha épp náthás a gyerek?
A családban azóta már ketten is vettek ilyet.
természetesen a porszivósat is használjuk.
Szia!
Nekünk a Pesztonka orrszívó van. Tökéletes! Soha nem használnék másikat főleg nem proszívósat. Tökéletesen kitisztítja az orrváladékot, nem sérti fel a nyálkahártyát, praktikus és ami a legfontosabb hogy alig van hangja tehát nem kap szívinfarktust a babám. És az ára is kifizethető. Az alábbi linken mindent megtudhatsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!