Van valakinek tapasztalata ezzel a kocsival kapcsolatban?
2011. júl. 19. 22:25
1/5 anonim válasza:
Újszülöttnek semmiképp nem venném meg, mivel nem teljesen zárt illetve nem is teljesen fektethető. ülni tudó babának megint nem venném, már csak az ára miatt sem. Inkább valami kisebbet, olcsóbbat.
2/5 anonim válasza:
a baba jól érzi magát az olcsóbban is meg a drággábban is... Egy újszülöttnek ezt nem ajánlanám... De szerintem felesleges lenne ezt megvenni...
3/5 anonim válasza:
Hát újszülöttnek nem jó, de egyébként nagyon jó. Főleg a fordítható tolókar miatt. Használtan, olcsóbban én megvenném (én is sportkocsikat nézegetek éppen)
4/5 anonim válasza:
Konkrétan nem ismerem a kocsit, de a leírása alapján újszülöttnek még nem, nagyobb babának már nem venném. Újszülöttnek azért nem, mert a leírás alapján nem teljesen vízszintig dönthető, tehát nem okés. Nagyobb babának meg azért nem, mert túl nagy kocsi, ahogy nő a gyerkőc, egyre kisebb súlyú, kisebb méretű, kisebbre összecsukható méretű kocsi kell, ez pedig akkorára csukódik, mint a mi újszülött nagy kocsink. Az ára is elég magas. A design jó.
5/5 anonim válasza:
Nem venném meg, már csak azért is, mert:
- újszülöttnek nem jó, nem teljesen dönthető
- sportkocsinak sem venném, mert azért drága
- teljesen ismeretlen márka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!