Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van valakinek tapasztalata...

Van valakinek tapasztalata ezzel a kocsival kapcsolatban?

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 19. 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Újszülöttnek semmiképp nem venném meg, mivel nem teljesen zárt illetve nem is teljesen fektethető. ülni tudó babának megint nem venném, már csak az ára miatt sem. Inkább valami kisebbet, olcsóbbat.
2011. júl. 19. 22:32
 2/5 anonim válasza:
a baba jól érzi magát az olcsóbban is meg a drággábban is... Egy újszülöttnek ezt nem ajánlanám... De szerintem felesleges lenne ezt megvenni...
2011. júl. 20. 02:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát újszülöttnek nem jó, de egyébként nagyon jó. Főleg a fordítható tolókar miatt. Használtan, olcsóbban én megvenném (én is sportkocsikat nézegetek éppen)
2011. júl. 20. 08:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Konkrétan nem ismerem a kocsit, de a leírása alapján újszülöttnek még nem, nagyobb babának már nem venném. Újszülöttnek azért nem, mert a leírás alapján nem teljesen vízszintig dönthető, tehát nem okés. Nagyobb babának meg azért nem, mert túl nagy kocsi, ahogy nő a gyerkőc, egyre kisebb súlyú, kisebb méretű, kisebbre összecsukható méretű kocsi kell, ez pedig akkorára csukódik, mint a mi újszülött nagy kocsink. Az ára is elég magas. A design jó.
2011. júl. 20. 08:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem venném meg, már csak azért is, mert:

- újszülöttnek nem jó, nem teljesen dönthető

- sportkocsinak sem venném, mert azért drága

- teljesen ismeretlen márka

2011. júl. 20. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!