20 hónaposod tud orrot fújni? Rendesen, erősen, hogy már orszi-porszizni nincs mit az orrából?
Az én kislányom 19 hónapos és ki tudja fújni az orrocskáját.
Azt játsszuk,hogy ki tudja a orrával fújni a szappan buborékot :) és így ha mondom,hogy csúnya van az orrodba,fújj egy mérgeset akkor kifújja :) nagyon cuki lány,,,
Értem:) Mert az én kislányom is nagyon ügyesen, erősen kifújja. Furcsa, mert a fiam ezt csak 3 évesen tudta "bemutatni" és sok kis ovis társa egyáltalán nem tud orrot fújni (szintén 3 évesek) az óvónők mondták szülőin, hogy betegség esetén otthon szívja a szülő mert az ilyen idős gyerekek még nem tudnak fújni. Elcsodálkoztam rajta.
Elég rendesen taknyos volt most a lánykám, és miután jó erősen kifújta már semmit se tudtam az orszívóval leszívni neki, tehát igen hatékonyan kifújta.
Köszönöm a válaszokat :)
vessetek meg, de én még sosem porszívóztam ki az orrát...
van kis kézi orrszívónk, azzal vészhelyzet esetén megoldottam a problémát, vagy a csap alatt kimosom az orrát, az orrspray kihozza, amit ki kell.
20 hónapos a fiam, a nyáron volt egy megfázása, akkor tanult meg orrot fújni, igaz, akkor még csak kicsit fújt. most megint kicsit náthás a bölcsi miatt, hát akkorát tud fújni, hogy elég fognom a zsepit:) és ő is szól, hogy "aja, folyííí!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!