Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 20 hónaposod hogyan áll hozzá...

20 hónaposod hogyan áll hozzá a bilizéshez?

Figyelt kérdés

Kislányom bármit "belepisiltet" a bilibe, a babáktól a vonatig. De amint neki kell ráülni ordít és veszetten tiltakozik. Nálatok is így megy?

Amúgy szeret pelus nélkül lenni, de kivárja amíg visszakerül rá a pelus és akkor pisil.

2011. aug. 8. 13:42
 1/4 anonim ***** válasza:

22 hónapos múlt, fiú, és szintén zenész. :(

Ha ráültetem, sír, felpattan róla, wc-vel ugyanez a helyzet. Szóval nem erőltetem. Majd talán a bölcsiben.

2011. aug. 8. 13:45
 2/4 anonim ***** válasza:
20 hónapos fiam sem kedveli, két hónapja próbáltuk, azóta csak itt porosodik a bili. Ő nem sír rajta, de ha rá is ül, mert mondjuk neki, azzal a mozdulattal fel is pattan róla. Majd később megint próbálkozunk.
2011. aug. 8. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:
22 hónapos fiam bő 2 hónapja bilizik. Ő nagyon szereti, egyáltalán nem sírt rajta sosem. Pisi-kaki abba megy, idegen helyen Wc-be.
2011. aug. 8. 14:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem szerette a fiam a bilit. Vettem neki wc szűkítőt, ezzel elvan.
2011. aug. 8. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!