14 hónaposod hányszor és mennyit alszik 1 nap?
Nálunk este 8-reggel 6-ig 10 óra
de. 9-10:30 1,5 óra
d.u. 13:30-15 1,5 ó
Összesen 13 óra. Szerintetek nem kevés?
Éjszaka este 8-tól éjfélig,majd éjféltől óránként ébred reggel 6-ig :(
Nappal ha szerencsém van,akkor délelőtt és délután is másfél órát,ha nincs szerencsém,akkor csak délután másfél órát és este 6-8ig ordít, mert kész van :(
nem kevés! sokan jóval kevesebbet alszanak.
lányom épp többet: este 8tól reggel 7ig, délelőtt 9-10, délben 12-13, délután 15-16 közt alszik, ez 14 óra kb.
A fiam ugyan 15 hónapos, de egy hónappal ezelőtt is így aludt:
Este kb 20:30-tól reggel 7-ig (közben azért ébred,de ált.csak iszik, és alszik is vissza)
Napközben meg egyszer alszik ebéd után, nagyjából fél kettőtől 3-4-ig.
Tehát összesen olyan 12-13 órát alszik, de volt, hogy ennyi sem jött össze.
Szerintem egyáltalán nem kevés, lehet, hogy csak azért érzed annak, mert napközben nem egyszerre sokat, hanem kétszer kevesebbet alszik.
Az én 15 hónaposom kb. 1-2 hónapja így alszik: este fél 9-9-től reggel fél 6-6-7-ig,éjjel többször felébred szopizni (néha fél-egy óra is eltelik,mire visszaalszik).
Nappal 12-től 14-15-ig.
Úgyhogy szerintem is örülhetsz...
13,5 hónaposom este 21,00-21,30-tól 7-7,30-ig. délután 13-14-ig vagy max 1,5 órát. ennyi.
szerinted ez akkor mennyi ha keveseled a babád alvását? :)
Este 8tól reggel fél7-7ig
ebéd után 1-2ór között, de legtöbbször csak 1.
Összesen kb. 12óra, ez van
Este ha egyszer aludt nappal akkor 9 körül elalszik, ha kétszer aludt akkor 10-kor is csak nehezen. Átlagban reggel 7-ig van hogy 8-ig. Ha 8-ig alszik akkor csak délben teszem el aludni, két órát szok olyankor. Ha 7-kor kel akkor délelőtt 9-10 között is alszik kb. 1,5 órát, majd délután valamikor 4 után még 1-1,5 órát.
Tehát az enyém sem alszik többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!