Semmi segítséggel hogy oldjátok meg a napot (meg az éjjelt) nagyon kicsi babánál + "nagy" testvérnél (aki maga se túl nagy valójában)?
köszi a bíztatást. biztos lesz jobb is, csak győzzem kivárni.
a férjemtől nem várhatok ilyet, hogy vigye el a kettőt egyszerre...még fel sem képes venni a kicsit, ha épp sír. nem veszekszem én vele, mert totál felesleges, úgysem érek el vele semmit....na mindegy, majd csak túlélem valahogy, muszáj lesz.
nekem csak egy baba,14 hónapos,én is egyedül vagyok,és párom nem igazán szeret részt venni a gyerek gondozásban,ápolásban,etetésben.
nem kényszerítem,mert annak nem látom értelmét,hogy ellenérzésekkel álljon neki,és ezt a pici is megérezze...
6 hónapos kora előtt nem is játszott vele,most már azért tudnak játszani,bár így is megítélésem szerint keveset...és a számítógép előtt ülést a gyerekkel nem játéknak nevezem...gondolom beszólogatnak,okoskodnak is a rokonok,ismerősök,hogyan kényszerítsd apát,hogy foglalkozzon a gyerekkel,te meg ki lehetsz merülve,velem legalábbis így volt...senki nem segített,csak osztogatták a kéretlen tanácsokat...
szerintem próbáld ki az autogén tréninget,ha beütöd google-ba bejön egy pszichiáter oldala,ahol van egy 9 hetes letölthető hanganyag,nagyon jó,csak ajánlani tudom,napi 2x 10 perc...
illetve a testmozgás,heti egyszer,bármilyen,vagy otthonra vegyél,vagy tölts le egy jóga dvd-t,ha este lefeküdtek a srácok,abból is elég már napi 10 perc...
napközben állj le néha,és vegyél néhány mély,nyugodt lélegzetet,és mondd magadnak párszor,hogy jól érzed magad a bőrödben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!