Hogyan, és mikor készítitek fel a kislányokat a testi változásokra?
Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 11:44
2/9 anonim válasza:
Azt hiszem ez elég korán elkezdődik, már csak abból gondolom, hogy majd jönnek a kérdések, hogy anyának nagy cicije van, akkor neki miért nincs, mikor ő is lány, mikor lesz neki is olyan, meg amikor majd szőrösödik a hónalja meg más, az előbb szokott a komoly dolgoknál történni, akkor ráérek azt hiszem elő-felvilágosítást tartani.
3/9 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló! Nem érted a kérdést? Azt kérdeztem, hogy hogyan, és mikor készítitek fel a kislányotokat a serdülőkori testi változásokra?
2011. szept. 27. 13:04
4/9 A kérdező kommentje:
A második válaszolónak köszönöm!
2011. szept. 27. 13:05
5/9 anonim válasza:
Attól függ, hány éves. Amíg nem komolyak a kérdései vagy még elég pici, addig lehet viccesen is.
Aztán eljött az idő, amikor a beszélgetések mellé vettem egy könyvet is:
8 és 11 éves lányok anyukája.
6/9 anonim válasza:
Első vagyok,azt hittem először rossz kategóriába tetted,szerintem egy kisgyermeket még nem igazán kell erre felkésziteni. Egy 8-12 éves gyerek meg már kamasz kategória.Őket már hamarabb érinti a dolog.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyébként 8 éves gyereket én még kisgyereknek mondok. Viszont ebben a korban is kezdődhetnek a serdülőkori tünetek.
2011. szept. 27. 14:29
8/9 anonim válasza:
9-10 éves lányokat már fel kell világosítani.Sajnos korábban érnek mint a mi korosztályunk.A szomszédasszonyom pont tegnap mesélte,hogy szóltak a szülői értekezleten (5.osztály),hogy az anyukák készitsenek egészségügyi csomagot a kislányoknak,mert volt akinek az iskolában jött meg a menszesze és szegény nem tudta,hogy kihez forduljon.
9/9 anonim válasza:
Bizony, a sógornőm kislánya is alig volt 9 éves, amikor megjött neki. Már 8 évesen mondogatta, hogy fáj az alhasa, így ő már akkor fel lett világosítva.
Kell, mert a barátnőm meséle a minap, hogy két hatodikost kapott rajta a tanárnéni, amikor épp egy üres teremben szexeltek a tanári asztalon!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!