Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért vágja földhöz a dolgait?...

Miért vágja földhöz a dolgait? Hogyan szoktassam le róla?

Figyelt kérdés
21 hónapos,újabban ha valami nem úgy van,ahogy kigondolja,akkor földhöz vágja,ami a kezében van.Ha nem figyelek oda,akkor is repül minden.Az előbb a légzésfigyelőt dobálta direkt,dafke.Tudom nem szabadna kiakadnom,de úgy felment bennem a pumpa,hogy a kezére ütöttem,meg kiabáltam vele.Akkor jött a szokásos negyed órás üvöltés,majd a cipők dobálása.DE van,mikor az ajtót rugdossa.
2011. szept. 27. 09:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Nálunk több hullámban jön elő, bár általában a saját cuccait-játékait dobálja. Rászólok, elmondom miért nem, következőre elteszem egy dobozba. Aztán ha eszébe jut, kéri a játékot, odaadom.

A minap egy frissen kapott kistraktort sikerült a kövön eltörnie így. Na talán most felfogott vmit...

2011. szept. 27. 09:39
 2/4 anonim ***** válasza:
mert élvezi, hogy ezt ő teszi egyedül, hogy hangja van, hogy leesik. Ez is egy korszak, mi is itt tartunk, hidd el, elmúlik idővel, lesz más, ami miatt felmegy a pumpád. Egy ideig dobálóznak, aztán keresnek más elfoglaltságot. Tanulnak belőle rengeteget. A 3 évesem már nem dobálózik (szerencsére), én is várom már, hogy a kicsinél is elmúljon.
2011. szept. 27. 09:45
 3/4 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy ő dühből vágja földhöz a dolgokat.
2011. szept. 27. 10:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Írtad, hogy ha nem úgy van, ahogy szeretné, akkor földhöz vágja. Ez teljesen normális, így fejezi ki az érzéseit az adott történéssel kapcsolatban.

Ő sem úgy viselkedik ahogy te szeretnéd, tehát nem úgy történik valami, ahogy te szeretnél és megütöd és kiabálsz. Na itt kezdődik a gond. Ha visszaolvasod magad rögtön látni fogod a párhuzamot.

(én is csaptam már a kezére és kiabáltam vele, velük, még mielőtt mást hinnél)

2011. szept. 27. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!