Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányom szopizza az ujját...

Kislányom szopizza az ujját hogyan szoktassam le?

Figyelt kérdés
Sajnos az ujján a köröm nagyon csúnyán néz ki ezért próbálnám leszoktatni bár még csak 20 hónapos!Vettem leszoktató lakkot de az sem használ!Segítsetek!
2011. szept. 26. 12:57
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

Hagyd békén, majd elhagyja. Ha alvás előtt csinálja, az nem baj, ha napközben is csinálja, akkor foglald le valamivel.

2 év felett már nagyjából tudsz vele beszélni, hogy miért nem szabad.

Enyém lassan 3 éves, szopja az ujját, de csak alvás előtt!! Napközben nem engedem neki, de már nem is akarja szerencsére.

Egyébként egy ismerős azt mondta, hogy be kell varrni a ruha ujját, hogy ne tudja a kezét a szájába venni. Én ezt nem tartom túl jó ötletnek, mert akkor meg hogy játszik???

2011. szept. 26. 13:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ a ruha bevarrása nekem sem tetszik!Konkrétan nem zavarna még de a z ujján a köröm igen törik és azért gondoltam hogy azt kéne meg óvni!
2011. szept. 26. 13:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezért írtam, hogy foglald le mindig, játék közben gondolom nem szopja az ujját!
2011. szept. 26. 13:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg elalszik, húzd ki a szájából. Én is ezt csinálom a fiamnak. Szerencsére Ő is csak alváshoz használja.
2011. szept. 26. 14:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. szept. 27. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!