S. O. S. Mitől lehet ilyen hosszú ideig hasmenése?
Nálunk 3 hétig tartott, antibiotikum kúra ellenére. Meg kapta a Normaflore-t és a Smectát is.
De a legjobb, ha felhívod a rendelőt, és megkérdezed, mi legyen? Mert én is annyira aggódtam, mint te, hogy nem múlik a hasmenés, de telefonon mondták, hogy ez normális, ne izguljak. (Könnyű azt mondani.)
adnék neki probiotikumot (normaflore asszem csak egyféle törzset tartalmaz, pro+kid asszem hatfélét) meg diétáztatnám
a napi 3-4 széklet híg vagy elfogadható állagú?
igaz,az én fiam csak 15hónapos,de majdnem egy hónapig fosott.akármit evett ivott,egyből jött ki belőle.se láz,se más tünet.szinte folyt belőle.ennek ellenére étvágya volt(lett volna),és jó kedélyű is volt.az első hetet arra fogtuk,hogy elrontotta a gyomrát a dinnyével.kapott smectát,és pro kidet.majd csak nem hagyta abba,akkor székletminta,ami negatív,vizeletminta negatív,és vérvétel-szintén negatív.ez heti egy orvos látogatás.már adtam neki normaflort is,és humana elekrolites vivez.ami nálunk végül is hatott,a PROTEXIN RESTORE.(és a levegőváltozás,elvittük anyumhoz)a port napi 1x kell adni,étel italba belekeverhető,minimum 5 napig.a DMben is kapható.olyan 3700.-körül van.(15 adag van benne)
és végül az ok:egy kis őrlő fog bújt elő 3 hét hasmenés után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!