Kihívhatják a rendőrséget ezért? Ha igen mik a
következmények? Tényleg elvihetik a gyerekeimet?
Figyelt kérdés
Van 3 kiskorú gyerekem de ma el kell mennem este egy hivatalos ügyet elintézni.Sajnos apuka nincs, viszont vannak rosszmályú szomszédok akik azzal fenyegetnek hogy kihívják a rendőrséget ha egyeül hagyom Őket otthon és elvitetik a gyerekeket. Az egyik picim 3, a másik 7 a 3. 14 éves.
Jó szurkáljatok csak! Most hívtam fel egy bébi szittert este 8 ra idejön. Fizetek neki akár mennyit csak már nyugi legyen végre!!! Arról meg hogy hova kell mennem meg miért nem szeretnék beszélni....
2011. szept. 21. 13:55
22/33 anonim válasza:
13.51 vagyok nem bántani akartalak bocsi.A Te dogod hogy hová mész,de lehetne ez egy szimpla szülői értekezlet is.Én simán rábíznám,és bíztam is a lányomra az 5 és a másfél évest,mig elmentem pl bevásárolni.De nincs ilyen szomszédom.Én meg bébisittert nem igen tudnék szerezni:(.Sőt én 12 évese4n egész nap vigyáztam unokatesómra 1 éves volt,mert az anyjáék egész nap málnáztak,sőt főztem is.Bunkó egy szomszéd lehet,inkább neki kéne segíteni ilyenkor.
2011. szept. 21. 14:03
23/33 anonim válasza:
Este 8-kor hivatalos ügy...
2011. szept. 21. 14:03
24/33 anonim válasza:
Ne haragudj,de tége miért érdekel,hogy mit szól itt ehez az egészhez bárki is?
Olyan vagy mint egy durcás,dacos kisgyerek...
Ne csodálkozz,hogy ilyen válaszok érkeztek,ha te is így viselkedsz... kikéred magadnak meg megsértődsz,miközben te írtad ki a kérdést és te akraod otthon hagyni a gyerekeket este "hivatalos" ügyben.
2011. szept. 21. 14:13
25/33 anonim válasza:
ennyit a hivatalos ügyről:)dehogy hivatalos,és a szomszédok is tudnak valamit amit mi nem.sejtem hová mész.
2011. szept. 21. 14:47
26/33 anonim válasza:
Igen én is gondolom hová,este már a hivatali helyek zárva vannak!
2011. szept. 21. 15:07
27/33 anonim válasza:
A szomszédok sem ok nélkül,fenyegetőznek szerintem. Biztos ismernek vagy láttak egy két dolgot. Meg mi az hogy apuka nincs,talán meghalt? Ha igen bocsánatot kérek!!! Bezárod a gyerekeket a kocsiba még te intézkedsz,vagy lerendezel valakit?! Ezt mégis hogy képzeled??? 3gyereked van,és elég furcsán viselkedsz. Ha nem válaszolsz a kérdésekre,ne csodálkozz hogy rosszra gondol az ember!
2011. szept. 21. 15:11
28/33 anonim válasza:
Igen én is ezt akartam mondnai,rosszindulat nélkül,hogy a szomszédok nem hinném hogy a vak világba fenyegetőznek,valoszinüleg volt már ennek előzménye...gondolom rendszeresen egyedül hagyod a gyerekeket és ez nme tetszik nekik (egyébként jogosan). Autóba bezárva??? az ötlet is elég morbid.Jobb a bébiszitter,hidd el igazuk van a szomszédoknak.
2011. szept. 21. 18:13
29/33 anonim válasza:
Sikerült megoldani a problémát?
2011. szept. 21. 23:06
30/33 anonim válasza:
no igen este is lehet hivatalos ügyet intézni
pl mi anno dec 22 én este 8ra mentünk aláírni az ingatlan-adásvételit spec akkor ért rá az ügyvéd ismerősünk
az sem volt több fél óránál....
de akár egy válással kapcsolatos megegyezést is lehet akkor bonyolítani ha ismerős ügyvéd csinálja de vannak más ügyek is amit lehet
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!