Kihívhatják a rendőrséget ezért? Ha igen mik a következmények? Tényleg elvihetik a gyerekeimet?
Te jó atya úr isten.
Ne haragudj már, de most nyugodj le, próbáld meg kívülről látni a szituációt, és olvasd el amiket írtál?
Egyáltalán nem úgy hangzik,mint egy normális anya irománya,és a világért sem akarlak megbántani de ez az egész eset nagyon bűzlik nekem.
Este? Hivatalos?
Egyedül hagyni egy 14 évest két kicsivel?
Bezárni az autóba?
Egyáltalán: miért tud erről a szomszéd? Már előre...
Pfff.
bOCSI AZ Off-ért, de engem felháborít ez a hozzáállás. Megértem, hogy vannak bizonyos ritka helyzetek, mikor igenis a gyermek érdeke az első, mert verik, éheztetik, stb. De sokan visszaélnek a helyzettel és kihívják a gyámügyet, ha kell, ha nem. felháborító. Láttam én is az idős házaspárról készült riportot és a mai napig nem térek magamhoz, hogyan történhet meg ilyen.
Én nem magyarországi vagyok, hanem erdélyi. Nálunk nem ilyen szigorúak a szabályok, vagy ha ilyenek is, senki nem tartja be ennyire, mint tőlünk Nyugatabbra. Nem tudom, ez jobb-e, vagy ha kihívják, ha kell, ha nem a gyámügyet, de én nem ebbe nőttem, ergo, elküldeném melegebb éghajlatra azokat, akik beleszólnak abba, hogy pl. előbb a csomagokat hordom be a kocsiból és csak utána a gyereket. Mélységesen elítélem az ilyen szomszédokat, és sajnálom, hogy ilyen emberekkel vagy körülvéve. Légy óvatos, ilyen körülmények között bármi megeshet. Egyébként mi van, ha nem nyitnak ajtót a csengetésre? Rájuk csak nem törik az ajtót! Én kijátszanám a szomszédokat (pl. elviszem a gyerekeket, de a tv-t nem kapcsolom ki, hadd higyjék, hogy otthon hagytad őket), hadd hívják ki a gyámügyet, hadd tegyék szégyenbe saját magukat. MEgérdemlik. LEgalább legközelebb senki sem fog hinni nekik....
Bocsi, ha kifakadtam, de rengeteg ilyet hall az ember és én felháborítónak tartom.
13:40
kérlek ne bantsal te is. Eléggé ver a sors úgy is!
13:40 vagyok.
Nem bántani akartalak,pont ezért írtam így,hogy olvasd vissza saját magadat és nyugodj meg.
Ha te kívülálló ilyeneket olvasnél nyugodt állapotodban, akkor biztosan neked sem lenne jó véleményed a kérdezőről!
Ezért írtam,hogy ne haragidj,de ez fura.
Nem mondod el,hoyg mit kell intézni, este!!! Nem válaszolsz ha kérdeznek az emberek...pl hoyg miért tud erről a szomszéd... (hacsak nem már visszatérő gondok vannak nálatok).. szóval fura, hoyg semmit nem mondasz, pedig a kérdést te tetted fel, de ha nem tudjuk mik a körülmények nehéz segíteni.
hmm nem értem én a 9 és 6 évesemre hagytam ott a 6hónapos kicsimet 1/2 órára míg leszaladtam a önkormányzatba a papírokkal
sokkal több időmbe került volna ha felöltöztetem és leviszem őket is akkor tuti nem úszom meg 1.5 óra alatt így meg 30 perc volt
tudom mennyire vigyáznak rá a nagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!