Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ovi választás? (bővebben lent)

Ovi választás? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Fiam jövőre megy ovodába.És olyan kérdésem lenne,hogy ha több ovi között lehet választani mit nézzünk?Ez úgy értem,hogy Ovónő kedvessége,vagy milyen felszereléssel rendelkezik.Vagy ti,hogy választotok ovit?
2011. szept. 20. 13:18
 1/4 anonim ***** válasza:
én pl. úgy hogy közel van és ha nincs autó..és hideg van stb..akkor 10 percre van az ovi,...
2011. szept. 20. 13:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Na igen ez is számít!Köszönöm a választ
2011. szept. 20. 13:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt könnyű, az alapján választottam, amit a szülőktől hallottam.

Nekem fontos volt, a gyermekemre tényleg odafigyeljenek,hogy szeretetteljes légkör vegye körül, hogy én meg tudjak bízni az óvónéniben.

Ezek mind sikerültek, igaz, h húsz kilométerre van az ovi, autózik mindennap, de cserébe egészséges ételeket kap, a reggeli nem egy üres kifli teával, mint az itteni óvodában, hetente mennek úszni, állatkertbe, a csoport nagyon aranyos, kisebbek és nagyobbak együtt, az óvónéni pedig egy tündér.

2011. szept. 20. 13:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Beszélj olyan anyukákkal akiknek a gyereke abba az oviba jár. Nyugodtan szólítsd meg biztosan elmondják a véleményüket és így össze tudod hasonlítani őket. A legfontosabb az óvónéni, de őt te nem tudod megítélni. A lányom egyik óvónénije nekem nagyon nem szimpi, a gyerekek pedig imádják:)
2011. szept. 20. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!