Kislányom alig éri fel a kilincset, néha nem is sikerül, pedig egyedül végezné a wc-n a dolgát? Hogy kisebbítsem meg a magasságát a kilincsnek?
És be is zárta? Attól tartok ha tologatni kell neki valamit, az túl körülményes és nem akarja majd, vagyis nem zárja be. Vagy más későn, úgy értem:van két 13 hós ikerfiam, akiknek még nem lenne igazán jó ha beszabadulnának a wc-be, és épp őmiattuk van, hogy a lányomat néha nem tudom beengedni (szopiznak, stb. épp), és így bezárni sem az ajtót utána, másrészt meg ő már egyedül is akar menni.
Még csak 86 cm a csajszi, kötöttem már a kilincsre madzagot, de nem tudja így se bezárni.
Talán dróttal kéne próbálkoznom...?
Első vagyok.
Ha a madzag nem jött be (ami nem meglepő), esetleg apuka ráapplikálhatna a kilics végére egy merev műanyagot. Most hirtelen egy homokozólapát/gereblye jutott eszembe. Azt jól meg lehet markolni, meg ha leesik a kilincsről és magára rántja, akkor sem lesz baja.
az a fontos h bemenni tudjon
ha nem sikerül becsukni akkor nem sikerül majd 2-3 hónap és menni fog neki addig meg a kis sámli vagy a fellépő h legalább pisilni tudjon :-)))
Ha nem lennének az ikrek, ok lenne ha néha nem csukja be, de ha véletlenül nem figyelek, és nyitva hagyja, a fiúk meg bemennek és belemásznak a wc-be, vagy kiisszák a bilit.....
Így is oda kell figyelni, eddig mindig szólt hogy pisilni kell, de most már önállósítja magát a csajszi, és nem is szól hogy volt wc-n, csak elintézi maga a dolgot.
Köszi a válaszokat!
Ajtórács esetleg? pl ilyen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!