Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Oviba szülinapra mit vinnétek...

Oviba szülinapra mit vinnétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Sajnos nem lehet vinni tortát,sem otthon készítettet sem pedig vásároltat,mert az Ántsz...miatt nem engedik az oviban...mert a szállítás miatt a hűtési lánc megszakad....míg haza hozod míg az oviba beviszed...

Ez nagy érvágás nekem mert cukrász vagyok.....

Most fogom megkérdezni hogy krém nélküli dolgot...sült banánkenyér tortát,vagy sült ananászos répatortát vihetek e be....ezek tejszínhab ill krém nélküli torták...vagy amilyen formára csinálom,ill nyújtok rá marcipánt és kisfiam kedvenc mesefiguráját rárajzolom és beszinezem.....Ha viszont nem engedik hogy itthon csináljak valamit mert beiratkozásnál azt mondták inkább sokáig elálló előre csomagolt bolti süti legyen...akkor gondoltam pl 2 féle ízben bolti muffinra megveszem,minden gyerek kap egyet...viszek szép tálcát amire körkörösen szín szerint rá lehet tenni,és csinálok itthon marcipánból kis katica bogarakat mert ez a csoportja jele..mindegyikre tesznek egy darabot,ez fel is dobja kicsit...meg veszek szörpöt vagy gyümilevet.(bár lehet a muffin helyett isler lesz és línzer a nagyobb fajta)

Szerintetek ez így elég??

Vagy vigyek még valamit mesefigurás kis papír poharakat....?????szalvétát külön??

Még csak most kezdtük az ovit nem tudom mik a szokások de sem kirívóan sem pedig más értelemben nem szeretnél kilógni a sorból.

Nálatok hogy van ez az oviban?

Ti mit szoktatok vinni??

Köszi

2011. szept. 18. 12:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Bőven elég. Hidd el lesznek, akik fele ennyit visznek majd.
2011. szept. 24. 23:08
 12/13 anonim ***** válasza:

Jövő csütörtökön? 29-én? Az én kisfiam is akkor ünnepel! :)

Szerintem is elég lesz amit vettél, max az üdítő kérdéses nálam. Legalábbis én azt gondolom, hogy az óvónénik is velük ünnepelnek, tehát esznek és isznak abból amit a kicsi bevisz. Vagy rosszul gondolom?

2011. szept. 25. 10:35
 13/13 A kérdező kommentje:

Szia!

Hát akkor lehet veszek még 2 olyan üdítőt biztos el fog fogyni.:-)))

Igen azt tudom hogy természetesen az ovónénik és a dada is eszik iszik ilyenkor....

Az hogy más mit visz többet vagy kevesebbet nem olyan fontos nekem,a kisfiamnak legyen egy élmény a sajátja ráadásul neki van elsőként a csoportjában....Mindenki kedvének pénztárcájához mérten ill a szabályoknak megfelelően visz amit akar majd a gyerekének...csak mégis megkérdeztelek titeket mint esetlegesen nálam jártasabb anyukákat:-))Azt sajnálom csak hogy gyertyát nem tudunk mibe tenni,mert ugye érdekes lenne az islerbe......meg a többi sütibe....

Köszönöm a segítséget és Boldog Szülinapot a szintén 29.én született Kis Ünnepeltnek:-)))

2011. szept. 27. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!