Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vinnétek oviba a gyerekteket,...

Vinnétek oviba a gyerekteket, ha egy kicsit náthás?

Figyelt kérdés
1hete szokott be,és nem tudom mennyire mérgesek érte az óvónők,ha náthásan viszem.Nem lázas és semmi baja nincsen.ha nem muszáj nem tartanám itthon,mert félek,hogy akkor megint nehéz lesz oviba vinni..
2011. szept. 18. 10:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

Ja és még valami:

A múltkor , amikor reggel vittem oviba a fiamat, az égvilágon semmi baja nem volt, de délután, mire mentem érte, már folyt az orra. Ennyi idő pont elég rá, hogy megfertőzze azt, aki fogékony rá még akkor is, ha másnap ezért nem viszem oviba. És kérdezd meg az óvónőket: mindennap van legalább egy gyerek, aki így jár: reggel még semmi, délutánra orrfolyás. MINDIG van kitől összeszedni odabent egy kis náthát, akkor miért ne vihetném be a kicsit orrfolyós gyerekemet? Ha senki se vinné, akkor is lenne kitől elkapni az előbb említett módon. Ezért túlzás, hogy egy kis orrfolyással otthon tartsam. Ellenben legalább dolgozni nem sokáig kéne...

2011. szept. 18. 14:25
 12/14 anonim ***** válasza:
24%
NEM!!!!Mert aki viszi az egy hanyag szülő nemhogy a saját beteg gyerekét nem veszi figyelembe hanem a többi egészségest sem,és a "csak kicsit náthás"gyerekektől beteg az enyém 2 hetente.Minek szüli meg ha aztán meg nyűg neki aki betg azt ki kell otthon kúrálni.Szerintem ha dokihoz viszi az sem azt mondja kicsit taknyos de mehet oviba!!Az ilyen el sem viszi dokihoz.
2011. szept. 18. 14:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Akkor elmondom, hogy a Dokink szerint is egy kis orrfolyással nyugodtan mehet oviba, nem azzal ártasz a többi gyereknek, hogy esetleg nekik is folyni fog az orruk, hanem éppen azzal, ha elkerülnek ilyen kisebb náthákat, mert nem ismerkedik meg az immunrendszerük ezekkel a jelentéktelen betegségeket okozó vírusokkal és később esetleg egy fejletlen immunrendszernek ugyanezek a vírusok jobban fognak ártani... És a Dokink egy lelkiismeretes, jó orvos, nem hagyom, hogy bárki egy rossz szót szóljon rá, mert egyrészt emberileg is nagyra becsülöm, másrészt szakmailag is országos szinten elismert gyerekorvos, aki szerintem néha varázsló, hogy a rengeteg munka mellett mindig van ideje akár telefonon tanácsot adni, akár a vizsgálat után egy bíztató szót szólni a gyerekhez, de mindemellett csodálatosan neveli a sajáét gyerekeit is. Maximálisan bízom benne!
2011. szept. 18. 17:42
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
hát nem tudom, szerintem ha minden bacilustól óvnánk, domesztoszba áztatnánk és bura alá helyeznénk a gyereket, akkor, 30 évesen, ha a négyeshatoson találkozik élete első kórokozójával, azonnal intenzívre kerülne
2011. szept. 19. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!