Mi a véleményetek erről az anyukáról a cikkben?
Én is az első válaszolónak "köszönöm" a kommentjét... 23 évesen szültem és semmivel sem tartom magam kevésbé felelősségteljes anyának pl. egy 33 évesnél.
Azért egy 19 éves és egy 25 éves között nagy a különbség, de akár két 19 éves között is...
Sajnos a világon mindig történnek ilyen szörnyű balesetek - és ez nem feltétlenül életkor kérdése...
Kedves első:
Én 18 évesen lettem anya és felelősségteljesnek érzem magam.
Offolok megint. Ki hogy értelmezi.Én úgy értelmeztem,hogy ilyen eset megtörténte után gondolja ezt a válaszoló. Én nem kétlem egyáltalán hogy rossz anya tud lenni egy 19 éves "lány",nehogy ezt értsétek.19 éves anyukánál is meglehet a baj,mint nálam 32 évesnél is. Csak ne mindjárt a legrosszabbat feltételezzük már az első mondat miatt.
Utólag is bocsánat az offolásért.
23 éves vagyok, és a második babám születik nemsokára. Én is igénylem a szórakozást, nincs ezzel semmi baj, hiszen 20, 30, 50, akárhány évesen is igényli az ember a kikapcsolódást. Nagymamám még 72 évesen is elment bálba táncolni, ez rendben van szerintem, az nincs rendben hogy valaki szó nélkül otthagyja a gyermekeit bárhol. De nekem ne mondja senki, hogy a 30-40 éves anyukák még nem vesztették el gyermeküket soha felelőtlenség miatt.
Ez a cikk szörnyű, sajnos itthon is van elég brutális baleset, pont amiatt, hogy a szülő nem figyel eléggé, pl kutyatámadások, erkélyen, ablakon kiesett gyerekek, stb, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!