Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az anyukáról a cikkben?

Figyelt kérdés

[link]

Én a felháborodástól nem is tudok szóhoz jutni!!

2011. szept. 16. 16:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
70%

Én is az első válaszolónak "köszönöm" a kommentjét... 23 évesen szültem és semmivel sem tartom magam kevésbé felelősségteljes anyának pl. egy 33 évesnél.

Azért egy 19 éves és egy 25 éves között nagy a különbség, de akár két 19 éves között is...

Sajnos a világon mindig történnek ilyen szörnyű balesetek - és ez nem feltétlenül életkor kérdése...

2011. szept. 16. 17:18
 12/21 anonim ***** válasza:
70%

Kedves első:

Én 18 évesen lettem anya és felelősségteljesnek érzem magam.

2011. szept. 16. 17:27
 13/21 anonim ***** válasza:
61%
Off: Ne vegyétek magatokra az első hozzászóló válaszát.Nem rátok gondolt amikor ezt írta,csak arra célzott,hogy vannak fiatal felelőtlen "anyukák". Már szinte minden kérdés után lavina indul el. Ne már! Nem lehet mindenkinek ugyanaz a gondolata, nem vagyunk egyformák,neki ez a véleménye,nektek meg az.
2011. szept. 16. 17:34
 14/21 anonim ***** válasza:
70%
Én 23 évesen lettem édesanya, lassan 5 éves lesz a kisfiam, és merem mondani, hogy 28 évesen (és egyébként 23 évesen is) sokkal türelmesebb, sokkal felelősségteljesebb vagyok, mint nem egy 30-as, akinek baromira karrierje van, meg baromira önálló élete, a gyerek meg jól elvan bébiszitterrel. Szerintem nem kortól függ a jó anyaság...
2011. szept. 16. 17:37
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát már bocs, az "ezért ne szüljön senki 25 éves kor alatt" eléggé arra utal, hogy szerinte minden 25 év alatti felelőtlen. Szerencse, hogy minden 25 év feletti meg annyira felelősségteljes, hogy szó sincs rá. Abban viszont igazad van, hogy nem ez a téma.
2011. szept. 16. 17:41
 16/21 anonim ***** válasza:

Offolok megint. Ki hogy értelmezi.Én úgy értelmeztem,hogy ilyen eset megtörténte után gondolja ezt a válaszoló. Én nem kétlem egyáltalán hogy rossz anya tud lenni egy 19 éves "lány",nehogy ezt értsétek.19 éves anyukánál is meglehet a baj,mint nálam 32 évesnél is. Csak ne mindjárt a legrosszabbat feltételezzük már az első mondat miatt.

Utólag is bocsánat az offolásért.

2011. szept. 16. 17:54
 17/21 anonim ***** válasza:
ez a hír kamu....
2011. szept. 16. 21:44
 18/21 anonim ***** válasza:
33%
Az első vagyok. Egy percig sem változott a véleményem. A 20-as évek eleje még bulizásra, karrierépítésre, munkára kellene, hogy menjen. Ja, ok, lehet 19 évesen szülni... kevés kivételnek, aki elég érett rá. Úgy látom, itt minden felháborodott anyuka érett már rá. Nektek gratulálok! :)
2011. szept. 16. 23:02
 19/21 anonim ***** válasza:

23 éves vagyok, és a második babám születik nemsokára. Én is igénylem a szórakozást, nincs ezzel semmi baj, hiszen 20, 30, 50, akárhány évesen is igényli az ember a kikapcsolódást. Nagymamám még 72 évesen is elment bálba táncolni, ez rendben van szerintem, az nincs rendben hogy valaki szó nélkül otthagyja a gyermekeit bárhol. De nekem ne mondja senki, hogy a 30-40 éves anyukák még nem vesztették el gyermeküket soha felelőtlenség miatt.

Ez a cikk szörnyű, sajnos itthon is van elég brutális baleset, pont amiatt, hogy a szülő nem figyel eléggé, pl kutyatámadások, erkélyen, ablakon kiesett gyerekek, stb, stb...

2011. szept. 17. 09:42
 20/21 anonim ***** válasza:
.
2011. szept. 17. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!