Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányom 3 éves. Előfordul,...

Kislányom 3 éves. Előfordul, ha valahol vagyunk is, hogy hangosan pukizik. Mikor jön el az az idő, mikor már érezni fogja, hogy ez kicsit kínos? Ki hogy volt ezzel?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 15:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom is 3 éves és vele is elő szokott fordulni!Szerintem ez még természetes,mert ők még nem tudják,hogy ez kínos vagy más társaságában nem szabad!Mi még nevetünk rajta,ha ilyesmi előfordul.De keresztanyám aki oviba dolgozik azt mondta,hogy amikor elkezdenek járni oiba akkor jönnek rá,hogy nem szabad ilyet csinálni,na meg a többi ovis gyerek kineveti!Szerintem 4 éves koruk körül már érteni fogják,hogy ezt mások előtt nem szabad!
2009. ápr. 24. 08:23
 2/2 anonim válasza:
84%
inkább pukizzon,mint hogy orvos szedje ki belőle...
2009. ápr. 24. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!