Ijesztő gondolatai vannak? Mi lehet az oka?
Bevillanások... szégyelli magát emiatt.. Nem koravén ez a kislány? Ne sértődj meg emiatt, de hogy ezek a szavak, fogalmak egy 5 éves szájából elhangozzanak....
De egy gyerek magától nem talál ki ilyeneket! Valahol mégis hallott olyanról, hogy fej levágás, hog az baj, ha véletlenül meglátják pucéran.. Egy 5 évest még az ilyesio, főleg gyerekközösségben nem szokta zavarni.. (mármint a pucérság). Az oviban testnevelés foglalkozás előtt egymás mellett vetkőznek, öltöznek, egymás mellett vannak a wc-k... és ez nem szokta őket zavarni. Szégyenlősek egymás előtt később szoktak lenni.. Szóval ezt hozza valahonnan, ahogy kiveszem a szavaidból, sajnos tőled (szörnyűségnek nevezted azt, hogy meglátják pucéran, nem engeded, hogy bárki férfi, még közeli családtag se vigyázhat, érhet hozzá!!!!) ez még hallva is erős túlzás!Ne féltsd ennyire, mert a te elfojtott félelmeid átragadnak őrá is!!!! Egy pszichológus nem ártana, ha beszélgethetne vele, megvizsgálhatná. Emellett neked is beszélni kellene vele... a túlzott féltés sajnos sok lelki problémát okozhat!
20:39!
És mit tehetek ha koravén.Mindig így fogalmaz,nagyon választékosan.Ez baj?Nekem is sokszor felnőttes,írom is egy füzetbe amiket mond.De ez miért baj.Nem mereven nevelem.Van gyerekkora ha erre gondolsz.
És ha viccesen kezelnéd? Tehát ne lássa rajtad, hogy a hideg ráz a szövegétől, ha ilyet is mond, anya, azt hittem meghaltál...sejtem, hogy iszonyat aggodalom van benned, de próbáld lazábban venni, mintha olyanokat mondana, mint egy átlag ovis,átlagos rémségeket. Vigyázz a tv filmelőzeteseivel délután vagy kora este, mert attól is lehet kósza gondolata, vannak durva részek, hacsak egy pillanatra is. Ők figyelnek, ezer fülük-szemük van.
Szóval próbàld lazàbban venni a sztorikat , amikkel rémisztget, hallgasd meg, mosolyodj el, pl jól öleld meg és csikizd egy kicsit, birkózzatok egyet vihogva, vagy kapd fel ilyenkor és visitva énekelve táncolj egyet vele a viva tvre. Szoros testi kapcsolat, ölelés az anyjától, hogy érezze, ez nem valós, amit làt és teljes biztonságban van, imàdod Őt. Tehát ne halálsápadt arccal reagálj, hanem viccel, mosollyal.
Jesszus!Semmi nem történt velem kiskoromban,teljesen normális a családunk,nincs aberráció.(hirtelen nem tudom h sírjak v nevessek).Csak olyan sok hülye hír van a tv-ben,valós a "félelmem" bizonyos értelemben.Talán egy kicsit jobban túlgondolom a dolgokat,túl mögé próbálok látni h megelőzzek bizonyos dolgokat.De inkább ez mint h teszek rá.Na,mindegy,nem is ez a lényeg,de nem tőlem van,és nem azért h magamat mentsem,beismerném.Semmiféle félelmemet nem vetítem ki rá,nem ekörül forognak a gondolataim h megérezhetné.Más van a háttérben,de a héten a pszichológus majd megmondja.
Most mikor elmondta,megöleltem,elmondtam h semmi baj,ez nem az ő hibája,a doktornéni majd segít.Aztán viccesen mondtam meg mutattam h szépen ezt kiradírozzuk a fejéből.Aztán már ő is nevetett.Nem mutatom én neki h meghűl bennem a vér,azzal tennék még csak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!