Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért csinálja ezt 4 éves...

Miért csinálja ezt 4 éves kisfiam? Már nagyon ijesztő, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Először is,két és fél évesen felgyújtotta a szobáját :(

akkor rögtön orvoshoz akartam vinni,de mamám állandóan azt hajtogatta,hogy ne vigyem,mert elveszik tőlem.

azóta többször is megpróbált tüzeskedni,ha nem éppen őt figyeljük azonnal gyújtogat valamit.Most is a kályhánál játszott,hiába küldjük el onnan,szólunk rá,mondjuk el neki nem szabad és hogy miért nem akkor is csinálja.Nagyon ijesztő.Mit tegyek vele,hogy ne csinálja ezt?Van vagy volt más is így a gyermekével?

2010. febr. 28. 18:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vidd orvoshoz,mielőtt bajt csinálna.
2010. febr. 28. 18:37
 2/5 anonim válasza:
100%
szerintem vidd el gyerek pszihologushoz és kérd ki az ö tanácsát, a gyereket meg nem fogják elvenni azért mert érdekli a tüz ,a kályhát meg védd körbe hogy ne tudjon hozzá férni
2010. febr. 28. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne hallgass a mamádra!

Előfordulhat, hogy olyasmit látott a tévében vagy hallott az utcán, társainál, közösségben, ami kíváncsivá tette és ezért csinálja.

De nem tudom, én nem vagyok szakértő.

Nem veszik el tőled, de vidd el gyermekpszichológushoz, hogy kiderítsétek, miért teszi ezt. Biztos vagyok benne, hogy van valami módszer, amivel erről leszokik, elfelejti, és inkább pl. rajzolgatni fog.

2010. febr. 28. 18:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, dehogy veszik el, micsoda butaság. Vidd el pszichológushoz, mielőtt kárt tesz magában. Hogyan tudta felgyújtani a szobáját?
2010. febr. 28. 22:27
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi szépen az eddigi válaszokat!

Hát,hogy hogy sikerül neki azt a mai napig nem tudom.

Letettem délben aludni,megvártam amíg elalszik(vagyis én azt hittem alszik,mert mint kiderült nem így volt).én főztem és 10 perc múlva már égett a szoba :(

2010. márc. 1. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!