Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most mit csináljak? Hogy...

Most mit csináljak? Hogy vigyem őket oviba és iskolába?

Figyelt kérdés
Eddig úgy volt, hogy reggel a férjem vitte a gyerekeket, mert én reggel 7-től dolgozok. 1 óra az út. Délután én hozom el a gyerekeket. De tegnap a férjem elköltözött. Szinte egy szó nélkül elment. A kicsi most szokott be az oviba, a nagy most kezdte az iskolát. Nem tudom, hogy mit tegyek... Nincs senki, aki tudna segíteni.
2011. szept. 11. 17:22
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Veszekedtünk, és én benne lennék, hogy elvigye őket továbbra is, de nem akarja. Úgy látom, hogy a kicsi fél is tőle egy kicsit azóta, mert ő még nem látta ilyennek az apukáját. Szerintem az lesz, hogy a pici megy reggel az ügyeletbe, a nagyobbat meg elkísérem egy darabig, és onnan megy egyedül. Ha később megyek be reggel, akkor meg délután nem érek oda értük. Igazából attól félek, hogy még csak most szoktak be mindketten, és pont akkor történik ez az egész.
2011. szept. 11. 18:26
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen megoldás lesz,munkahelyet kell majd váltanod,remélem sikerül az életeteket rendbe hozni,és nagyon boldogok lesztek. Sok erőt és kitartást kívánok neked!
2011. szept. 11. 20:35
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
20.35-ös, azt megmondanád neki és nekünk is, h hogyan? Mo-on két kicsivel egyedül, főleg mikor beszokóban vannak és a minden betegséget összeszednek, akkor hogy engedje meg magának az ember, h 3 hónapos próbaidejében még otthon se lehessen szabadságon, csak hétvégén.
2011. szept. 11. 20:39
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

És nem lehet, hogy az a megoldás, hogy később járj dolgozni - reggel el tudod vinni őket, és délutánra segítséget szerezni? Az már sokkal könnyebb, mint reggelre.

Meg azt sem hiszem, hogy egy gyerek sem jár a suliból gyalog arra... De délután már tényleg egy szomszéd, vagy bárki is tud segíteni. Reggel igazad van, ez nehezebben elvárható.

Vagy, nem tudom, hogy álltok anyagilag, de pl. fogadhatnál egy bébiszittert, akinek az a dolga, hogy elmegy a gyerekekért, és velük van, amíg haza nem érsz.

Fiatalok ezért szerintem nem kérnének valami horribilis összeget.

2011. szept. 11. 20:41
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

20:35 ös vagyok,hidd el,jó lenne,ha tudnám.12 órában melozom,reggel 6 tól este 6 ig,vagy reggel 5 től este 5ig. Ha nem lenne a párom,megoldani se lehetne. Cégnél senkit se izgat a helyzet,oldjam meg.

Nekem álom a 8-16 os meló,meg h hétévégn,ésünnepekor a gyerekekkel legyek.

2011. szept. 11. 20:49
 16/22 anonim ***** válasza:
30%

Hát ez hogy elkíséred egy darabig, onnan meg megy egyedül és hova? Ha héttől van iskola? És te hétre már a munkahelyeden vagy. ácsorog az iskola előtt? utána meg beszólsz az iskolába meg van e a hat évesed?

Hát tudod, én inkább nem mennék dolgozni, mint ezt tegyem egy hat évessel. Ezt nem lehet. Egyébként szerintem egyedül találnák az iskola előtt, nem kéne többet menned érte, mert elvinné a gyerekvédelem, hozzáteszem, jogosan.

Nem igaz, hogy egyáltalán a férjeden kívül senki ismerős nincs aki segíteni tudna.

2011. szept. 11. 21:56
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem térek napirendre a férjed hozzáállásán komolyan mondom! A gyerekeknek mi közük van a ti bajotokhoz?? Hogy nincs neki lelkiismeret furdalása!!Gondolom tisztában van vele ez neked mekkora gond! Én napokon belül megszülöm a második bébinket, én is azon agyalok ki viszi majd reggel a nagyot oviba, pedig nekem korántsem ekkora a bajom, mégis meg kell oldani. A férjem lesz az persze de neki is akkor később kell járni dolgozni egy darabig, amíg már a kicsit is el tudom vinni reggel magammal.

Gyűlölöm amikor a felnőttek vitáinak a gyerekek isszák meg a levét. A későbbi munkába járást csak ideiglenesen gondoltam amíg találsz valami normális megoldást. Délután tényleg többen tudnának segíteni. Meg talán a férjed is észreveszi magát idővel. Remélem megoldódik minél hamarabb addig is kitartást nektek.

2011. szept. 12. 08:51
 18/22 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom ami veled zajlik.

Ismerek olyan párt akik különmentek amikor még csak pár hónapos volt a baba,de aztán később minden nap ő járt át a szomszéd városból a gyermeket elvinni a bölcsibe és ő is hozta haza,hogy legalább addig vele legyen.

Hogy mit gondol magáról a férjed,hogy így magadra hagy ilyen helyzetben ?

2011. szept. 12. 10:40
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Családsegítő központ?

Védőnőt is megkérdezheted, vagy az ovi+suli vezetőjét, igazgatóját, hátha tudnak segíteni.

A férjed no comment...

2011. szept. 12. 15:58
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha gondolod, segítek neked, amiben tudok. Egyetemista vagyok, és ebben a félévben hálisten sok szabadidőm van. Amennyiben még aktuális, írj privát üzenetet!
2011. szept. 12. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!